tiistai 16. heinäkuuta 2024

Rapu26°

Päivän Saabinen symboli#116 on Ihmisiä lukemassa divaanilla nauttien olemassaolostaan:

Nainen lukemassa

Rentoutuminen on tärkeä osa elämää. On typeryyttä yrittää ylläpitää jatkuvaa tehokkuutta ja tehdä liikaa yli omien voimavarojen. Itsesääntelyä suositellaan. Ylellisyyden imago ja avainsana "Lepo" antavat selkeän viestin, että on tärkeää nähdä rentoutuminen pätevänä osana omaa arkea. Liian helppo elämä, kun se viedään liiallisuuksiin, johtaa todellisuudentajun menettämiseen. Joutilaisuus ja itsensä hemmottelu eivät usein ole hyödyllisiä ominaisuuksia; tiedämme tämän. Silti se itse asiassa tukee pyrkimyksiämme harjoitella lepoa osana itseoptimointia, kunhan sitä harjoitetaan kohtuudella. Itse asiassa voimme saavuttaa henkilökohtaisen potentiaalin hyödyntämisen vain, kun työ on oikein tasapainotettu rentoutumisen kanssa. Kun tarkastelemme taistelun ja antautumisen ikuista kiertokulkua, on selvää, että joutilaisuus tai jatkuva ponnistelu eivät ole kestäviä yksinään. Kun huomaamme kokevamme henkilökohtaisen vastuun vähentymistä tai toistuvaa taitamattomuutta omissa suorituksissamme saattaa olla parempi rentoutua hetki ja arvioida uudelleen, miten jakaa resurssejamme ja saada uutta energiaa. Sellainen vaihe voidaan nähdä parhaiten alkusoittona uudelle ponnistukselle ja sitä kautta kohti vielä suurempaa itsensä laajenemista. (James Burgess)

Rapu♋25° - 26°: Intensiivisen luova, taiteellisesti lahjakas. Vahva rakkaus luontoon. Hyvä intuitio. Osaava henkilö ryhmäprojekteissa ja organisaatioissa. (AQU-8- TAU, SCO-5-AQU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset