keskiviikko 17. heinäkuuta 2024

Rapu27°

Päivän Saabinen symboli#117 on Rajumyrsky kanjonissa:

Rajumyrsky

Linda Hillin mukaan tämä symboli tarkoittaa, että huomaat joutuneesi pahempaan tilanteeseen kuin olit kuvitellut. Voimakkaat tunteet tai tapahtumat voivat päästä valloilleen, eikä ympärillä olevaa turbulenssia voi paeta. Parasta on odottaa ja suojella itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Itse asiassa energian hillitseminen voi aiheuttaa enemmän vahinkoa. Asiat rauhoittuvat ja rauha vallitsee jälleen. Riidat ja emotionaaliset vastakkainasettelut syntyvät nykyään todella helposti. Psyykkinen energia vapautuu yhteisöön tai ympäristöön. Raivostuneita tunteita. Odottamattomia voimanpäästöjä ja turbulenssia. Luonnon mahtava voima. Epävakautta. Kielteisenä luulla hallitsevansa tilannetta. 

Rapu♋26° - 27°: Hauska ja ystävällinen. Nauttii mukavuudesta ja miellyttävistä asioista. Hänellä on hyvä maku taiteessa, vaatteissa jne. Osaava henkilö ryhmäprojekteissa tai organisaatioissa. (AQU-8-TAU, SAG-6-PIS) (David Cochrane)

Tämä astemerkkitulkinta ei tunnu sopivan itse symboliin, mutta symboli kuvaakin ulkopuolelta ja ympäristöstä tulevaa tilannetta. Luonnonvoimille ei mukavakaan ihminen voi mitään!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset