maanantai 15. heinäkuuta 2024

Rapu25°

 Päivän Saabinen symboli#115 on Musta varjo tai viitta heitettynä yhtäkkiä oikealle olkapäälle:


Mies ja musta viitta

James Burgessin mukaan johtamisen viittaa ei anneta monille, ja nämä harvat tuntevat usein kohtalonsa. Ymmärrämme, että meillä on johtajan kyvyt – juuri sillä hetkellä, kun olosuhteet alkavat vaatia meitä tulemaan esiin. Sisäisellä tasolla meidän on hyväksyttävä tarve vaatia vaikutusvaltaa ja täydellisiä kykyjä, jotta voimme ymmärtää tilanteen ja saada siitä kokonaiskuvan. Meitä estetään oikealla tavalla todellisen mahdollisuutemme ilmaiseminen ja kehittäminen, ellemme löydä voimaa vastustaa niiden pakottamista, jotka yrittävät kesyttää meidät. Itse asiassa kaikkien asianosaisten kannalta on parasta, jos annamme kykymme koko laajuudellaan ja syvyydellään yhteisön käyttöön. Saatamme hyvinkin löytää tietyn lahjakkuuden, joka on elintärkeä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Itsetyytyväisyyden ja sosiaalisen integraation asianmukaisen osallistumisen on oltava linjassa, jos haluamme optimoida hyvinvoinnin ja yhteenkuulumisen tunteemme. Kiusaus luulla olevansa parempi kuin muut on voimakas, ja meidän on tarkkailtava rehellisesti kaikkia taipumuksiamme, jotta emme joutuisi  kohtaamaan suuruudenhulluuden pimeää varjoa. Tämä heikentäisi tehokkuuttamme ja tuhoaisi hengellisen tarkoituksemme. Olemme kuitenkin jo olemassaolomme vuoksi pakotettuja nousemaan esiin ja tulemaan sellaisiksi, joiksi meidän on määräkin tulla. Itse asiassa jokaisen ihmisen velvollisuus on osallistua peruuttamattomasti ja täysimääräisesti ympäröivään elämään. Ulkoisesti osoitamme halukkuutta hyväksyä ryhmämme edistyksellisten tavoitteidemme johtaminen ja omaksua kaikki lukemattomat yksilölliset näkemykset, jotka muodostavat sosiaalisen kokonaisuuden. Jos kohtalomme on johtaa, niin hyvin vähän voi estää meitä– paitsi ehkä oma typerä itsehalveksunta tai pelko väistämättömistä paineista, joita aina tulee matkan varrella.

Rapu♋24° - 25°: Sydämellinen, miellyttävä asenne. Pyrkii säilyttämään oikean tasapainon perhettä/yhteisöä koskevien velvollisuuksien ja itsenäisyyden välillä. (CAP-7-ARI, LIB-4-CAP) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset