perjantai 12. heinäkuuta 2024

Rapu22°

Päivän Saabinen symboli#112 on Nainen odottamassa purjevenettä:

Kalastajan kotiinpaluu

Tämä symboli osoittaa jonkun, jolla on vahva tunne siitä, että ihanne tulee, jos vain odottaa tarpeeksi kauan. Odottaminen tuntuu melkeinpä miellyttävältä, mutta on tärkeää ettei tule riippuvaiseksi epäluotettavista odotuksista. Jos odotat koko ajan jotain tulevaisuudelta, et kiinnitä riittävästi huomiota menneisyyteen tai niihin asioihin, joita sinulla jo on. Kuinka kauan olet valmis odottamaan laiturilla aluksen saapumista? Onko se jo saapunut, mutta et ole edes huomannut? Odotatko oikeissa paikoissa? Odottaa, että jotain saapuisi. Eskapistiset fantasiat, jotka tuhlaavat aikaa. Matkustaminen ja pakopaikan kaipuu. Turvallinen satama. Kaivata täyttymystä, jota ei ehkä koskaan tule. Toivotaan, että asiat jonain päivänä "tapahtuu". Mahdollisuuksien menettäminen emotionaalisen toimimattomuuden vuoksi.  (Lynda Hill)

Rapu♋21° - 22°: Myötätuntoinen, hyvä mielikuvitus, idealistinen, herkkä. Saattaa rakastaa matkustamista, erityisesti vesillä. Omistautuu kodille ja perheelle. (SAG-6-PIS, CAN-1-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka26˚

   Päivän Saabinen symboli#206 on Kotka muuttuu suureksi valkoiseksi kyyhkyseksi ja kyyhkynen kotkaksi : Kotka muuttuu kyyhkyseksi Mestarin ...

Suositut postaukset