torstai 11. heinäkuuta 2024

Rapu21°

Päivän Saabinen symboli#111 on Primadonna laulaa oopperassa:


Primadonna

James Burgessin mukaan on erittäin mielenkiintoista, että tästä symbolista on tullut niin moniselitteinen, että ilmaisua primadonna käytetään usein satunnaisesti osoittamaan henkilön sopimatonta pinnallista itsevahvistusta. Eräs tulkinta alkuperäisestä merkityksestä on, että joku on sinnikkäästi ja ankarasti etsinyt täydellisyyttä parantaakseen itseään ja projisoidakseen parhaansa maailmaan. Emme voi todella nousta korkeimpaan mahdolliseen versioon itsestämme ilman kiihkeää itsensä kehittämistä, jonka kautta taitomme ja kykymme ovat täydellistyneet huipputasolle. Sielun jatkuva, toistuva itsensä uudelleenlöytäminen vaatii tätä täydellistymisprosessia – ja voimme tuntea olevamme sopusoinnussa sielun kanssa vain, kun pyrimme erinomaisuuteen. Tästä voimme päätellä, että erinomaisuus on sielun laatu – henkinen harjoitus. Sielun ilmaisua stimuloiva väline – tässä tapauksessa laulaminen – vaihtelee paikasta toiseen ja ajan myötä tällä hetkellä suosittujen inhimillisten arvojen mukaan. Voimme käyttää tätä keinona luoda riittävä kannustin edistymiseen. Parasta luovuuttamme rohkaisee suosio, jonka saamme, kun viritämme ajan herkästi tullaksemme yleisesti suosituiksi. Tästä seuraa, että meihin kohdistuva huomion laatu ja määrä vahvistavat ponnistelujamme. Meillä kaikilla on mahdollisuus loistaa jossain, mutta harvat täyttävät potentiaalinsa. Se on useiden asioiden huipentuma – soveltuvuus, visio, mielikuvitus, ponnistelu ja mahdollisuus esimerkiksi – ja meidän on kunnioitettava niiden kaikkien tarvetta. 

Rapu♋20° - 21°: Raikas, vilkas mielikuvitus. Kiinnostusta henkiseen filosofiaan. Puuttuu syvyyttä, realismia, kypsyyttä ja ajatuksen keskittymistä. Soveltuvuutta kaikkiin pyrkimyksiin, joihin liittyy matkustamista tai viestintää. (SAG6-PIS, GEM-12-VIR) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset