lauantai 13. heinäkuuta 2024

Rapu23°

 Päivän Saabinen symboli#113 on Kirjallisuusseuran kokous:


Kirjallisuusseuran kokous, made by Dream.ai

Tämä symboli osoittaa tarpeen kokoontua yhteen saman mielisten kanssa ideoiden ja tiedon vaihtamiseksi tai jakamiseksi. Yhteiskunnassa merkityksen etsimistä tulee aina tehdä, jotta rikastuttaisit paitsi itseäsi myös ympärilläsi olevia. Jos löytää hyvän tavan kuvailla jotain, se tuo mahdollisuuden yhteisön kehittymiselle. Tämä voi tarkoittaa verkkosivustoja, aikakauslehtiä, sanomalehtiä, kirjoja; mitä tahansa paikkaa, johon ihmiset kokoontuvat antaakseen objektiivisen kuvan tai paremman kuvan siitä, mitä kulttuurissa tapahtuu. Jaettu tieto. Painetut tiedotusvälineet, sanomalehdet, kirjastot, kirjoitettu sana. Kriitikot. Päiväkirjat, pöytäkirjat ja kokouspöytäkirjat.  Keskustelut. Kirjeitä toimittajalle. KielteisenäIdeoiden väärentämistä. Median levittämä propagandaa. Älyllistä omahyväisyyttä, joka sulkee pois vakiintumattomuuden ajattelun. Puhetta ilman tekoja. Kriittisyyttä. (Linda Hill)

Rapu♋22° - 22 1/2°: Antelias. Joskus hänellä on fantastisia, epärealistisia suunnitelmia ja unelmia, ja hän yliarvioi omia kykyjään. Saattaa olla kiinnostunut uhkapeleistä. (SAG-6-PIS, LEO-2-SCO) 

Rapu♋22 1/2° - 23°: Energinen, yritteliäs, tavoitteellinen. Omavarainen, individualistinen, ehkä itsekäs. Säteilee sisäistä jalouden tunnetta. (CAP-7-ARI, LEO-2-SCO) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Neitsyt17°

 Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus: Tulivuoren purkaus Linda Hillin mukaan tämä symboli viittaa tilanteisiin, asenteisiin tai...

Suositut postaukset