keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Kaksoset30°

 Päivän Saabinen symboli#90 on Kylpeviä kaunottaria:


Kylpeviä kaunottaria

James Burgessin mukaan olemme fyysisiä olentoja, joiden pääsy hengen valtakuntaan nostaa fyysisyytemme kauneuden korkeuksiin. Kun olemme tietoisia sekä henkisestä että fyysisestä magnetismista, meillä on luonnon säteilevä valo ja meidän sanotaan hehkuvan. Viehätysvoima on yleisesti ottaen hyvä ominaisuus aineellisessa maailmassa. Vaikka se on itsehakuinen ja siksi mahdollisesti myös manipuloiva, se kuitenkin lisää jotenkin henkistä keveyttä tilanteisiin. Fyysistä kauneuttaan esittelevä nainen aikoo vaikuttaa – mutta kun hän tekee sen naiivilla viattomuudella, iloa koetaan. Ohut raja voidaan vetää toisaalta terveen ja hyödyllisen itsensä paljastamisen välille, ja toisaalta lapsellisen turhamaisuuden. Varovaisuutta ja itsetutkiskelua suositellaan tässä asiassa. Koska meillä on vahva itsetunto, pystymme projisoimaan periaatteita maailmaan, seisomme korkealla toisten joukossa, säteilevänä ja luottavaisina ja paljastamalla selvästi, mikä on henkilökohtaisesti tärkeää. Henkilö, joka on vahva sisäisessä yksilöllisyydessään, ei pelkää menetyksiä tai uhkaa sille, kun hän kohtaa vaikeita asioita. Asia on pikemminkin päinvastoin; sellaiset haasteet, joita saattaa syntyä, vahvistavat ja täydentävät yksilöllisyyttä. Sellaiselle henkilölle mikään väärän vaatimattomuuden tunne ei saa häiritä heidän ominaisuuksiensa ja viehätysvoimansa ylenpalttista ilmenemistä. Luonnonlahjat on jaettava. Keskittyneellä tarkoituksella ja pyhän tarkoituksen tunteella voimme kohottaa kaikkia piirteitämme ja ominaisuuksiamme palvelemaan suurempaa hyvää. Tämän on mahdollista luottamalla luottaen siihen, että voimakkaimmat impulssimme johtavat aina hyviin tuloksiin, olivatpa ne kuinka epätäydellisesti ilmaistuja tahansa. Sielun vaikutus jokapäiväiseen elämään helpottuu vain kahden maailman kynnyksen – kahden ulkoisten tilanteiden ja sisäisten vastausten maailman – välillä. Sielun ensisijainen tehtävä on säilyttää absoluuttinen puhtautensa samalla kun hänen on koskettava tätä epätäydellistä valheiden maailmaa (Sufi-kuvaus). 

Kaksoset♊29° - 30°: Erityinen, tarkka, konservatiivinen. Arvostaa hyvää taidetta. Joskus kriittinen ja kiihkeä. (PIS-10-TAU,VIR-4-SCO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu10°

  Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti : Hiomaton timantti Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee  edellee...

Suositut postaukset