tiistai 18. kesäkuuta 2024

Kaksoset29°

Päivän Saabinen symboli#89 on Kevään ensimmäinen satakieli:


Satakieli

Tässä meille esitetään symbolisesti yksilön reaktio, josta on tullut herkkä monille elämänvirroille ympäristössään ja joka pystyy ulkoistamaan tämän nousevan reaktion lahjana muille. Ihmissielun luova yltäkylläisyys vastauksena peruselämän kokemuksiin. Satakieli pystyy jäljittelemään kuulemiaan ääniä, mutta itse asiassa hän tekee muutakin kuin matkii, sillä hän kutoo kaikki nämä äänet melodioiksi, joissa voi toisinaan olla iloinen amplitudi ja vaistomaisesti luova spontaanisuus. Symboli viittaa lahjakkaan yksilön kykyyn ottaa kollektiivista materiaalia ja muuttaa sitä biologisen tuottavuuden ja vaistonvaraisen rakkauden pakotteessa. Laulu kohoaa näiden suurten luonnollisten lähteiden voimalla, aivan kuten niin sanotut populaarikappaleet nousevat nuorekkaasta sielusta vastauksena syviin henkilökohtaisiin tai sosiaalisiin tunteisiin.  (Dane Rudhyar)

Kaksoset♊28° - 29°: Vahvaa tahtoa ja päättäväisyyttä. Rakastaa lapsia ja luontoa. Itsetietoinen omasta kauneudestaan ​​ja ulkonäöstään. Arvostaa hyvää taidetta. (PIS-10-TAU, LEO-3-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu10°

  Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti : Hiomaton timantti Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee  edellee...

Suositut postaukset