keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Rapu1°, Aurinko siirtyy Ravun merkkiin

Aurinko siirtyy Ravun merkkiin myöhään illalla - klo 23:51. Päivän Saabinen symboli#91 on Sekä kokoon kääritty että aukinainen lippu lentävät tuulen mukana laivasta:


Laivat

Dane Rudhyar on nimennyt tämän symbolin konkreettisemmin: Laivassa merimiehet vaihtavat vanhan lipun uuteen. Tämä kuvaa radikaalia uskollisuuden muutosta, joka on ulkoistettu symbolisella teolla: piste, josta ei ole paluuta. Tämä on kriisin hetki, jyrkkä käännekohta. Velvollisuuksien tai töiden suhteen suuri muutos, uusien normien julistamista. 
"Laiva", joka symboloi egotietoisuutta, kelluu ikään kuin valtavan alitajunnan merellä, yksilöllinen tahto tekee peruspäätöksen. Nyt yksittäinen henkilö nauttii loistokkaimmasta hetkestään; hän iloitsee kyvystään tehdä "vapaa päätös" - eli toimia yksilönä, joka valitsee elämänsä päämääränsä ja uskollisuutensa. 
Horoskooppisyklissä, kesäpäiväseisauksen aikaan, auringon liike pohjoiseen  pysähtyy; aurinko nousee ja laskee niin pitkälle pohjoiseen tarkalleen idästä ja lännestä kuin mahdollista vuosikierron aikana. Sen liike on nyt päinvastainen. Hitaasti auringonlaskupisteet siirtyvät läntisellä horisontilla etelään ja päivän pituus lyhenee.  

Rapu♋0° -l°: Myötätuntoinen ja ystävällinen. Suurin osa hänen kiinnostuksestaan ​​keskittyy kotiin ja perheeseen. Ei kovin kunnianhimoinen tai tavoitteellinen. (ARI-10-CAN, LIB-4-CAP) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu7°

  Päivän Saabinen symboli#97 on Kaksi keijukaista kuunvalossa : Keijut Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa näkymättömien voimien leikki...

Suositut postaukset