maanantai 17. kesäkuuta 2024

Kaksoset28°

 Päivän Saabinen symboli#88 on Konkurssiin julistettu mies:



Epätoivoinen mies

Linda Hillin mukaan tämä symboli osoittaa, että yksilöille sattuvista ongelmista ja vastoinkäymisistä voi olla kollektiivinen vastuu ja että kollektiivi voi antaa ihmisille toisen mahdollisuuden nousta jaloilleen. Nyt voisi olla aika hyväksyä tällainen mahdollisuus. Voi olla katkera pettymys, mutta vapautuminen rasittavasta paineesta, kun ihmiset päästetään irti ja rikkomukset annetaan anteeksi. Joku saattaa tuntea itsensä hylätyksi, koska ihmiset eivät ole täyttäneet velvollisuuksiaan. Optimistisena pysyminen tulevaisuuden suhteen auttaa löytämään elämälle uuden suunnan. Palataan lähtöruutuun. Paineista vapautuminen. 

Kaksoset♊27° - 27 1/2°: Omistautuu kodille ja perheelle. Hänen liiketoimintansa perustuvat inhimillisiin etuihin tai henkisiin arvoihin. (AQU-9-ARI, CAN-2-VIR) Kaksoset♊27 1/2° - 28°: Ystävällinen, myötätuntoinen, lämmin. Omistautuu kodille ja perheelle. Rakastaa lapsia. Suosii luonnonympäristöä, eikä sovellu kaupunkiasumiseen. (PIS-10-TAU, CAN-2-VIR) (David Cochrane)

Vanhat blogit tästä symbolista löytyvät alla olevasta linkistä hakusanalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu10°

  Päivän Saabinen symboli#100 on Suuri, osaksi hiomaton timantti : Hiomaton timantti Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli käsittelee  edellee...

Suositut postaukset