sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Kaksoset27°

 Päivän Saabinen symboli#87 on Mustalainen ilmestyy metsästä:


Romanimies ilmestyy metsästä

Tämä symboli osoittaa, että halutaan yrittää tai saavuttaa jotain, mikä on toisinaan kaukana tai ulottumattomissa. Vaatii rohkeutta olla ulkopuolinen ja silti lähteä yhteiskuntaan etsimään sen palkintoja ja houkutuksia. Ehkä sinulla ei ole taloudellisia resursseja tai perinteistä akkreditointia takanasi. Se voi johtua ystävien ja perheen rajoituksista, jotka estävät sinua selviytymästä yksin. Tahtoa ja yritystä ottaa osaa myös silloin, kun ei ole kunnioitettu tai edes hyväksytty, silti se voi olla palkitsevaa. Paikka, jota todella kutsua kodiksi, on löydettävä. Aseta katseesi korkealle ja mene sitä kohti. Unelmoi olla osa jotain kaukaista tai suurempaa. (Linda Hill)

Kaksoset♊26° - 27°: Nopea, sopeutuva, terävä mieli. Rehellinen ja suoraviivainen. Paljon hyviä ideoita, mutta vaikeuksia keskittää energiaa jollekin alueelle. (AQU-9-ARI, GEM-1-LEO) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu11°

Päivän Saabinen symboli#101 on Ilveilevä Klovni : Klovni Itsensä likoon laittaminen johtaa aina menetyksiin. Jos teemme itsestämme klovneja...

Suositut postaukset