tiistai 4. kesäkuuta 2024

Kaksoset16°

 Päivän Saabinen symboli#76 on Naisaktivisti puhumassa dramaattisesti ja tunteellisesti:


Puhetta pitämässä

Ennen naisten vapautumista hyväksyttiin, että tietyt ihmisryhmät olivat arvokkaampia kuin toiset. Nämä ihmiset – naiset – tunsivat suurta närkästystä tästä ja kieltäytyivät jatkamasta pelaamista. He vaativat täyttä osallistumista elämään aikuisina. On implisiittistä, että jotta yhteisö toimisi tehokkaasti, mielipiteiden vaihdon on oltava molemminpuolista, jotta jokainen näkökulma ilmaistaan ​​ja kuullaan. Näin elämänarvomme säilyvät niin yksilöinä kuin yhteisönäkin. Vastuu, joka liittyy tähän, on, että meidän on pidättäydyttävä puolueellisuudesta ja kiihkoilusta ja esitettävä asiamme järkevällä ja perustellulla tavalla. Näin maailmanlaajuinen tilanteiden rekonstruktio etenee ilman verenvuodatusta. Diplomatia ja demokratia ovat yrityksiä ratkaista sosiaaliset stressit rauhanomaisesti. Ellei kaikilla vastuullisilla ryhmän jäsenillä ole lupaa ilmaista mielipiteitään, niin perusteeton konflikti on väistämätön ja verenvuodatus alkaa. Vallanjakoprosessin avaaminen johtaa lopulta etuihin kaikille, ennen kuvittelemattomilla tavoilla. Kaikki yhteisön jäsenet nauttivat laajemmasta etuoikeudesta, kun väärät rajoitukset poistetaan. Mutta realistisesti tarkasteltuna meidän on myös muistettava, että asemassa olevat ovat aina haluttomia vähentämään vaikutusvaltaansa. Valta on otettava, sitä ei voi koskaan antaa, ja vanhurskas suuttumus on ensimmäinen oikeutettu askel kohti oikeutta – usein sitä seuraa vaatimuksia. (James Burgess)

Kaksoset♊15° - 16°: Seurallinen, miellyttävä, sydämellinen. Ei kovin kunnianhimoinen. Omistautuu kodille ja perheelle. (LIB-5-SAG, CAN-2-VIR) (David Cochrane)

Vaikuttaa siltä, ettei Cochranen astemerkkitulkinta tee  varsinaisesti oikeutta naisasianaisille tämän symbolin kohdalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset