keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Kaksoset17°

Päivän Saabinen symboli#77 on Vankan nuorukaisen pää muuttuu kypsän ajattelijan pääksi.


Kypsä ajattelija

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa fyysisen elinvoiman muuttamista voimaksi rakentaa käsitteitä ja älyllisiä muotoiluja, joiden kautta tietoa voidaan siirtää. Vaikka edellisessä symbolissa näemme impulssien räjähtävän vapautumisen, jonka synnyttää uusi oivallus siitä, mikä on oikein ja mikä väärin - "naisen" tapa, jota tunteet hallitsevat -, nyt meillä on kuva prosessista, jossa biologisen energian hiljainen ja tasainen metamorfoosi muuttuu mielenvoimaksi, joka voidaan nähdä symbolisesti "miehen" tapana. Symboliikka saattaa nykyään tuntua vanhanaikaiselta, mutta kaksi vastakkaista lähestymistapaa uusien kokemusten kommunikointiin ovat edelleen ilmeisiä, kuinka niitä halutaan symbolisoida. Tämä kuudennentoista sekvenssin toinen vaihe, kuten lähes aina, on kontrasti ensimmäiseen vaiheeseen. 

Kaksoset♊16° - 17°: Menevä, yritteliäs. Hyvä maku, mukavuuden haluinen. Hyvät johtajuusominaisuudet. Voi olla ylimielinen ja itsekäs. (LIB-5-SAG, LEO-3-LIB) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset