maanantai 3. kesäkuuta 2024

Kaksoset15°

 Päivän Saabinen symboli#75 on Kaksi hollantilaislasta keskustelemassa:


Hollantilaislapset keskustelevat

Näyttää ilmeiseltä, mutta mainitsemisen arvoiselta, että yritämme yleensä löytää helpotusta joka tilanteessa; oletuskäyttäytyminen on tuoda asiat eduksemme niin, että tunnemme olomme kotoisaksi. Oletetaan myös, että henkilöllä on jonkin verran luovaa kiinnostusta moniin asioihin. On väistämätöntä, että annamme jotain itsestämme ympäristöön, jossa toimimme, ja jokaista, joka ei pysty jakamaan ideoitaan ja vaikutelmiaan, pidettäisiin melko kapeakatseisena. Jokaisella meistä on lapsuudesta tutut juuremme – hollantilaisten lasten voidaan olettaa puhuvan selvemmin omalla äidinkielellään ja saavuttavan hienovaraisemman empatian lisäksi myös hienostuneemman itsensä paljastamisen. Jokaisella tasolla saamme paremman käsityksen elämästä vasta, kun asiat todella kirkastuvat meille keskustelemalla helposti jonkun kanssa, joka ymmärtää meitä – merkittävästi, koska heillä on samankaltaisia ​​lapsuusajan kokemuksia. Itseluottamus on avain kaikkien elämänteiden avaamiseen. Lopulta kaikki suhteet pelkistyvät taitojen ja taustojen yhteisyyteen. Mikään empatia ei voi resonoida ihmisten välillä, joilla ei ole mitään yhteisiä perusarvoja. Ellemme todella pysty virittymään toisen ihmisen ajatusmaailmaan, kaikki yhteys pysyy pinnallisena; millään ei ole väliä meidän välillämme. Löydämme itsemme muiden kautta. Ensinnäkin, kokemuksemme ovat toisten välityksellä koettuja; myöhemmin ne toteutuvat henkilökohtaisesti. Emme löydä ehtoja sille, keitä olemme, ellemme ensin lainaa niitä – joten meidän on oltava avoimia tietyille toisille, jos haluamme olla avoimia omille piilotetuille mahdollisuuksillemme. (James Burgess)

Kaksoset♊14° - 15°: Nopea, terävä, mukautuva mieli. Nopea oppija. Työskentelee kovasti, joskus henkiseen uupumukseen asti. (VIR-4-SCO, GEM-1-LEO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset