tiistai 21. toukokuuta 2024

Kaksoset2°

Päivän Saabinen symboli#62 on Joulupukki täyttämässä vaivihkaa takan edessä roikkuvia sukkia:

Lahjojen jakoa jouluna

Tämä symboli kuvaa usein ihmisiä, jotka haluavat antaa lahjoja ja jakaa elämän hyviä asioita muille. Kysymys kuuluu: oletko antaja vai vastaanottaja? Joka tapauksessa, lahjoja on annettu tai saatu. Ne, jotka antavat, yrittävät todennäköisesti tehdä siitä yllätyksen. Ole armollinen ja hyväksy ne asiat, joita annat ja vastaanotat, mutta ymmärrä, että jotkut saattavat epäillä, mitä todella tapahtuu, koska aina ei välttämättä ole selvää, mitkä aikomukset ovat teon takana. Itse asiassa se voi näyttää jonkun hiipivän ympäriinsä, kuten "joulupukki", yrittääkseen saavuttaa jotain, kun kukaan ei katso. Toiveiden täyttymistä. Lahjat on jaettu. Lahjojen vastaanottaminen tuntemattomista lähteistä. Äkillisiä yllätyksiä. Salaisia asioita.  (Linda Hill)

Toisinaan symbolin kuvat eivät ole aivan ajankohtaisia, meillä on nyt kesä puhkeamassa täyteen loistoonsa. Kyse on kuitenkin lahjoista ja siunauksista.

Kaksoset♊1° - 2°: Tasapainoinen ja miellyttävä ihminen. Kommunikoi hyvin muiden kanssa. Nauttii lukemisesta ja opiskelusta. (ARI-11-GEM, TAU-12-CAN) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka29˚

  Päivän Saabinen symboli#209 on Ihmiskunta pyrkii täyttämään tiedon aukkoja : Tiedonaukot Lynda Hillin mukaan tämä symboli kertoo tiedon vä...

Suositut postaukset