maanantai 20. toukokuuta 2024

Kaksoset1°, Aurinko siirtyy Kaksosten merkkiin

 Päivän Saabinen symboli#61 on Lasipohjainen vene tyynessä vedessä:


Näkymä lasipohjaisesta veneestä 

Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo tiedostamattomien energioiden ja pinnanalaisten psyykkisten rakenteiden paljastamisesta. "Veneen" suhteellisen turvallisuuden puitteissa yksittäinen henkilö voi oppia olemaan tietoinen ihmisen kollektiivisen alitajunnan vielä piilossa olevasta sisällöstä - edellyttäen, että tämä vene (eli hänen egonsa erottaa hänet ihmiskunnan kollektiivisesta planetaarisesta psyykestä) on saanut lasipohjan. Tietoisesta mielestä on täytynyt tulla ainakin osittain läpikuultava. Tämä läpikuultavuus ei ole suoraa avoimuutta. Mielen ikkuna pysyy suljettuna, mutta sen kautta yksilö voi tulla tietoiseksi ulkopuolelta – tässä "ulkopuolella" tarkoitetaan psyykkisiä syvyyksiä, jotka ovat normaalin tietoisuustason alapuolella. 

Kaksoset♊0° - l°: Älykäs, nopea, tarkka, utelias mieli. Oma-aloitteisia ja uraauurtavia ideoita, mutta onnistumiseen saattaa puuttua tarvittava keskittymiskyky ja sinnikkyys. (ARI-11-GEM, ARI-11-GEM) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset