keskiviikko 22. toukokuuta 2024

Kaksoset3°

Päivän Saabinen symboli#63 on Tuilerien puutarha:


Tuilerien puutarha

Tämä symboli kertoo elämän hienoimmista asioista nauttimisesta; ylellisyys, suuret kartanot, hyvä ruoka, kauniit puutarhat, upea sosiaalinen elämä ja seurustelu yhteiskunnan eliitin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että nautit itseluottamuksen ja auktoriteetin palkkioista, joita sinä ja muut olette kehittäneet ja saavuttaneet. Tämä ei tee sinusta muita suurempaa tai parempaa, mutta tekemäsi työ oikeuttaa sinut pieneen ylellisyyteen, mukavuuteen ja arvostukseen. Oletko tarpeeksi rento ja mukava voidaksesi istua alas ja olla muiden seurassa ja nauttia kaikesta? Perinteitä rakastava. Kauniiden muotojen viljely. Muodon symmetria parhaimmillaan. Puutarhat. (Linda Hill)

Kaksoset♊2° - 2 1/2°: Erittäin nopea, terävä ajattelija, mutta puuttuu keskittymiskykyä ja ymmärryksen syvyyttä. Nokkela ja puhelias. (ARI-11-GEM, GEM-1-LEO) 

Kaksoset♊2 1/2° - 3°: Erittäin nopea, terävä ajattelija. Nokkela ja puhelias. Toimii hyvin ryhmien ja yleisön kanssa. Voi olla naisten oikeuksien tai henkisten arvojen puolustaja. (TAU-12-CAN, GEM-1-LEO) (David Cochrane)

Katso myös aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista etusivun linkistä tai alla olevien hakusanojen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka29˚

  Päivän Saabinen symboli#209 on Ihmiskunta pyrkii täyttämään tiedon aukkoja : Tiedonaukot Lynda Hillin mukaan tämä symboli kertoo tiedon vä...

Suositut postaukset