maanantai 15. huhtikuuta 2024

Oinas27°

 Päivän Saabinen symboli#27 on Menetetty tilaisuus saadaan takaisin mielikuvituksen avulla:


Luova mielikuvitus

Rudhyarin mukaan tämä symboli tekee selväksi, että mieli, josta on tullut ylistimuloitunut ja jolla on pakkomielteitä kaikesta, mitä se näyttää kykenevän saavuttamaan jollain uudella kokemusmaailmalla, voi helposti epäonnistua. Oppilas epäonnistuu kokeessaan, tai ainakin hänestä näyttää siltä, että hän on epäonnistunut. Oikeastaan "epäonnistuminen" on saatettu hänen gurunsa asettamana haasteeksi uuden kapasiteetin syntymiselle. Yleisesti ottaen tätä kykyä kutsutaan "luovaksi mielikuvitukseksi". Mielen täytyy ensin "kuvitella" se, minkä hän sitten pystyy ennemmin tai myöhemmin todella kokemaan. Tässä vaiheessa voi olla vaikeaa erottaa menestystä epäonnistumisesta. Mikään ei voi epäonnistua niin kuin menestys, ihmiset sanovat. Tärkeää on lannistumattoman uskon kehittyminen ihanteiden tavoittelussa.

Oinas♈26° - 27°: Utelias, nopea, kekseliäs mieli. Etsii omaperäisiä tapoja tehdä asioita. Soveltuvuutta tieteeseen ja liike-elämään. (AQU-11-AQU, GEM-3-GEM) (David Cochrane)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä11°

  Päivän Saabinen symboli#41 on Nainen kastelee kukkia puutarhassa : Kukkien kastelua Tämä symboli kertoo huolenpidosta.   Yksinkertainen ku...

Suositut postaukset