sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Oinas26°

Päivän Saabinen symboli#26 on Henkilö ei pysty käyttämään kaikkia lahjojaan:

"Lahjat"

Emme etsi nauloja lyödäksemme vain siksi, että omistamme vasaran. Työkalupakki sisältää laitteita, joita käytetään vain tarvittaessa. Liian monet psykologiset taidot ja lahjat voivat hämmentää, koska silloin prioriteetteja on vaikeampi asettaa, joten on rakentavaa tehdä selvä ero sen välillä, mikä on tärkeää omalla elämänmatkallemme ja mikä ei. Matka kohti itsensä löytämistä on elämän keskeinen motivaatio. Tätä tukevat taidot ja tiedot löytyvät sosiaalisista kontakteista. Yhteyksien luomiseen käytetty energia palkitaan hyvin, mikä luo suuren henkilökohtaisen kyvyn osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan. Ahkerasta yksilöstä, jolla on poikkeuksellisen laajat vilpittömät kiinnostuksen kohteet ja taipumus kokeilla kaikkea, on todellista arvoa myös tovereilleen. Silti liioitellun itseluottamuksen riski on vahva ja hänellä on taipumus ottaa kontolleen liikaa, mikä saattaa johtaa turhautumiseen, levottomuuteen ja itsensä pettämiseen. Elämän on tarkoitus olla hieman haastavaa, muuten kykymme eivät voisi kehittyä. Kun kohtaamme haasteita, löydämme yhä enemmän sisäisiä resursseja. Kuitenkin todella tärkeää on sielun kehittyminen, ja tämä tapahtuu kehittämällä ominaisuuksia, jotka synnyttävät kykyjämme, eikä vain itse kykyjä - mutta myös hyveitä, kuten herkkyys, myötätunto ja totuus. Meistä tekee päteviä kyky valita, mikä meille itselle on tärkeää. (James Burgess)

Oinas♈25° - 26°: Pyrkii parantamaan kykyjä, työkaluja tai resursseja, jotta voi edetä elämässään. Kehittää henkilökohtaista potentiaaliaan. (AQU-11-AQU, TAU-2-TAU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset