tiistai 16. huhtikuuta 2024

Oinas28°

Päivän Saabinen symboli#28 on Pettynyt suuri yleisö:


Pettynyt yleisö

Dane Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyseessä kypsän valmistautumisen ja itsekritiikin välttämättömyys. Näemme tässä kahden edellisen symbolin herättämän tilanteen konkreettiset tulokset. Suuria toiveita, innostuneita odotuksia ei voida pitää yllä. Viimeinen symboli paljastaa esiintyjän tietoisuuden tilan; tässä hän on itse asiassa täysin tietoinen siitä, että hän on luvannut - oman persoonallisuutensa monille elementeille sekä kenties muille ihmisille - enemmän kuin hän pystyi toteuttamaan. Kysymys on siitä, kuinka tämä tilanne hoidetaan. Se on tavalla tai toisella usein toistuva tilanne yksittäisen ihmisen elämässä. Tapa, jolla se täytetään, määrittää yksilön tulevaisuuden kehitys- ja saavutusmahdollisuudet.  Tässä viitataan tarpeeseen olla enemmän kuin 
"pakkomielle, jotta potentiaali tulee käytettyä" ja olla subjektiivisesti mukana uusien voimien käytössä. On otettava huomioon objektiiviset tulokset, eli mitä tästä toiminnasta seuraa. Yksilö ei ole yksin, sillä tietyssä mielessä se vaikuttaa toisiin ihmisiin, jopa koko ihmiskuntaan. Sen vuoksi vaaditaan objektiivista koko ympäristön osallisuutta. Vastuun tunnetta mitä toiminta tuottaa ihmisissä, jotka on saatettu odottamaan merkittäviä tuloksia. 

Oinas♈27° - 27 1/2°: Edistyksellinen asenne uskontoon, perheyksikköön ja yhteiskuntarakenteisiin yleensä. Humanitaarinen ja myötätuntoinen, mutta ei tunteellinen. Rakastaa ihmiskuntaa. Usein tarkoittaa soveltuvuutta sosiaalityöhön tai kliiniseen psykologiaan. (AQU-11-AQU, CAN-4-CAN)

Oinas♈27 2/1° - 28°: Mielikuvituksellinen, vaikutuksellinen, myötätuntoinen ja usein psyykkinen. Tajuaa intuitiivisesti hengelliset totuudet. Puuttuu tarmoa, itseluottamusta, keskittymistä ja henkistä selkeyttä. (PIS-12-PIS, CAN-4-CAN) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä11°

  Päivän Saabinen symboli#41 on Nainen kastelee kukkia puutarhassa : Kukkien kastelua Tämä symboli kertoo huolenpidosta.   Yksinkertainen ku...

Suositut postaukset