lauantai 13. huhtikuuta 2024

Oinas25°

Päivän Saabinen symboli#25 on Kaksinkertainen lupaus:


Kaksinkertainen lupaus

James Burgessin mukaan kaksoislupaus merkitsee sitä, että saamme mitä haluamme, tai tulemme haluamaan mitä saamme. On taitoa oppia, milloin siirtyä ensimmäisestä toiseen. Kun katsomme tämän elämää vahvistavan idean pinnan alle, voimme nähdä, kuinka sitä voi käyttää helposti yhteistyöpyrkimysten optimointiin. Yhteistyö vaatii meitä usein hillitsemään tai jättämään sivuun oman toimintamme. Meillä on täysi luottamus siihen, että odottamaton johtaa meidät aina lopulta oikeaan suuntaan, eikä meillä ole vaikeuksia joustaa hieman. Saamme kyvyn kääntää kaikki negatiiviset ajatuksemme ja tunteemme ympäri, luottaen siihen, että parempia asioita on tulossa. Kaikkea voidaan pitää tärkeänä, kun meitä testataan ja koulutetaan prosessissa, jossa opimme mittaamaan omia tarpeitamme suhteessa toisten tarpeisiin ja etsimään tasa-arvoa hyötyjen sijaan. Se, että voimme hyötyä, on väärä käsitys. Pitkän aikavälin hyvinvointiimme sopii parhaiten tasapainoinen elämä; hyötynäkökulma häiritsee tätä tasapainoa ja voi johtaa vääristyneeseen käsitykseen pitää itsestäsi tärkeämpänä kuin toisia. Kun olemme tyytyväisiä itseemme, pyrimme yhä vähemmän ulkoistamaan konfliktejamme. Käsittelemme sisäisesti aina läsnä olevaa kaksinaisuutta. On erittäin hyödyllistä olla tekemisissä muiden kanssa, joiden elämänkatsomus poikkeaa radikaalisti omastamme, ja kilpailun sijaan teemme yhteistyötä. Kaiken on löydettävä tasapainonsa, ja tämä toteutuu yhteistoiminnassa selkeämmin kuin muualla. Joten voimme oppia löytämään sen itsestämme löytämällä tämän tasapainon muiden kanssa. Optimisti näkisi takaiskut selkeinä symboleina paremmasta lähestyvästä tilanteesta ja alkaa itse asiassa odottaa luottavaisesti uutta onnenpotkua. Tämä onnistumisen odotus tietysti nopeuttaa prosessia ja houkuttelee nopeasti todisteita toteutumisestaan. 

Oinas♈24° - 25°: Itsenäinen, rehellinen ja suoraviivainen. Etsii, mikä on olennaista ja perustavanlaatuista missä tahansa teoriassa tai ideassa. (CAP-10-CAP, ARI-1-ARI) (David Cochrane)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset