perjantai 12. huhtikuuta 2024

Oinas24°

Päivän Saabinen symboli#24 on Avoimesta ikkunasta sisään puhaltava tuuli muodostaa verhoista runsaudensarven:


Verhoista muodostuu runsaudensarvi

Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa avoimuutta henkisten energioiden virtaukselle. Runsauden periaate viedään uuteen vaiheeseen tässä melko salaperäisessä symbolissa. Fyysinen hedelmällisyys näkyy toimivan hienovaraisemmalla ja henkisemmällä tasolla. Tuuli (pneuma, henki) puhaltaa avoimen mielenikkunan läpi ja tuo persoonallisuuden "taloon" lupauksen aineellisesta voimasta. Tuuli puhaltaa korkeapaineiselta alueelta matalapaineisemmalle alueelle. Kun ikkunaverhot puhalletaan sisäänpäin, talon edustama yksilöllinen tietoisuus vastaanottaa henkisten energioiden keskittyneempää virtausta, joka mahdollistaa tämän tietoisuuden ja luovan ilmaisun laajentumisen. Tämä symbolin viesti on, että sisäinen kasvu ei vaadi vain avointa mieltä, vaan pystyy tarjoamaan myös säilytyspaikan henkiselle sadonkorjuulle. 

Oinas♈23° - 24°: Intuitiivinen, idealistinen, herkkä, uhrautuva. Pyrkii saamaan selkeyttä, puolueettomuutta ja objektiivisuutta. (CAP-10-CAP, PIS-12-PIS) (David Cochrane)  Vahvasti "kalamainen" oinas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset