torstai 11. huhtikuuta 2024

Oinas23°

Päivän Saabinen symboli#23 on Raskaana oleva nainen kevyessä kesäpuvussa:


Raskaana oleva nainen

Marc Jones otsikoi tämän symbolin: Raskasta ja arvokasta taakkaa piilotteleva nainen kevyessä kesäpuvussa. Nainen jotenkin salaa raskautensa ja kantaa taakkaa yksin. Dane Rudhyarin otsikko on hieman lyhyempi: Raskaana oleva nainen kevyessä kesäpuvussa.  Kuva on kuitenkin aivan sama, tulkinnan painopiste hieman eri. Rudhyar näkee symbolin jatkumona symbolille#21 (miehinen aggressiivisuus) ja symbolille#22 (naisellinen täyttymys). Tässä on kyse hedelmällisyydestä ja tuloksena on odotettu lapsi. Suuren symbolikirjan mukaan raskaana olevaa naista on verrattu virtahepoon ja siksi se tulkittiin positiiviseksi symboliksi, miltei jumalalliseksi Ta-uret -olennoksi. Tätä virtahepojumalatarta synnyttävät naiset käyttivät siunausta tuovina amuletteina.

Oinas♈22° - 22 1/2°: Progressiivinen, omaperäinen, yritteliäs. Aktiivinen liike-elämässä tai akateemisissa piireissä. Optimistinen ja onnistunut. (SAG-9-SAG, AQU-11-AQU)

Oinas♈22 1/2° - 23°: Älykäs. Tieteelliset kyvyt ja kyvykkyys liiketoiminnassa. Ahkera. Voi olla melko viileä ja erillinen, vailla henkilökohtaista lämpöä ja myötätuntoa. (CAP-10-CAP, AQU-11-AQU) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset