tiistai 9. huhtikuuta 2024

Oinas21°

 Päivän Saabinen symboli#21 on Nyrkkeilijä saapuu kehään:


Nyrkkeilijä

Konflikti tarjoaa voiman, jota tarvitsemme tullaksemme vahvemmiksi. Tämä nyrkkeilijän kuva on henkilöstä, joka on vakuuttunut suorituskyvystään ja osoittaa voimakkaasti keskittynyttä oikeutta päättää omista asioistaan. Menestys tukee itseluottamuksen vahvistumista, kunnes lopulta päästämme irti tavoitteiden saavuttamisen tarpeesta – kuitenkin siihen asti meitä houkutellaan testaamaan itseämme. Etsimme riemuvoittoa. Mikään merkittävä ero ei erota toisistaan itsetuntemuksen vahvuutta ja itseluottamuksen voimaa, koska henkilö, joka tuntee vahvuutensa ja myöntää heikkoutensa, on vahva. Rohkeasta, energisestä ja ytimekkäästä elämänasenteesta, joka paljastuu parhaiten taistelussa, on paljon hyötyä. Voimme puhua vertauskuvallisesti taistelijasta – mutta todellisuudessa taistelu on ensin sisäistä. Kilpailua ja konflikteja ei pidä nähdä pelkästään negatiivisina voimina. Emme voi parantaa sitä, keitä ja mitä olemme, joutumatta kohtaamaan muita, jotka testaavat meitä. Voimaamme, sitoutumistamme, kykyjämme ja rohkeuttamme testataan monella tapaa  – ja tämä kehittää meitä. Ilman niitä emme voi siirtyä kohti potentiaalimme toteutumista. Ilman konflikteja emme voi herättää resursseja, joilla käsittelemme konflikteja – rohkeutta, keskittymistä, vastustusta, halukkuutta ottaa riskejä ja selviytyä kitkasta, epävarmuudesta ja antagonismista. Panemme syrjään kaikki muut huolenaiheet ja keskitymme yhteen asiaan – omistautumiseen koko sydämestämme itsellemme. Parannamme peliämme vain kilpailemalla vahvemman vastustajan kanssa. Puskeaksemme eteenpäin ja kehittääksemme mahdollisuuksia, olemme valmiita riskeeraamaan aikaisempien saavutusten hedelmät ilman varovaisuutta tai menettämisen pelkoa. Yrittänyttä ei laiteta. (James Burgess)

Oinas♈20° - 21°: Puhelias, yritteliäs, kiehtova. Nauttii mukavuudesta. Saattaa matkustaa paljon. (SAG-9-SAG, SAG9-SAG) (David Cochrane)   Hyvin jousimiesmäinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset