maanantai 8. huhtikuuta 2024

Oinas20°

Päivän Saabinen symboli#20 on Nuori tyttö ruokkimassa lintuja talvella:


Tyttö ruokkii lintuja

Antamisessa henkinen ravinto koetaan ilona. Vieraanvaraisuus on antamisen synnyttämän ja vapauttavan ilon molemminpuolisuuden henkinen mysteeri, jossa hienovarainen ja olennainen yhdistyvät tyylikkäästi, sekä herkkä tietoisuus näiden kahden elämän aspektin tärkeydestä. Yleensä luonnon voima ja kauneus herättävät ihmettelyä. Epäilemättä tämä on helpommin lapsenmielisen, vastaanottavaisen ja viattoman henkilön ulottuvilla. Kun annamme apua tarvitseville, saamme itsekin antajana "ravintoa".  Kun luotamme luontoon ja itse elämään, huomaamme, että meitä palkitaan joka päivä ympärillämme olevilla siunauksilla. Kaikkea ylläpitää jatkuva vuorovaikutteinen yltäkylläisyyden virtaus ja meistä tulee yhtä sen kanssa ja avaudumme vastaanottamaan runsautta ja tulemme vieraanvaraisuuden ja anteliaisuuden kanavaksi. Tämä on todiste ihmiskunnan oleellisesta hyvyydestä – olemme lempeitä haavoittuvia kohtaan ja ystävällisiä apua tarvitseville, vaikka meillä ei ole mitään syytä olla. Meidän täytyy antautua elämälle osallistuaksemme sellaiseen anteliaisuuteen, joko vastaanottajana tai antajana, ja luottamusta siihen, että omatkin tarpeemme tyydytetään ja että meillä on enemmän kuin tarpeeksi jaettavaa sitä tarvitsevien kanssa. (James Burgess)

Oinas♈19°- 20°: Oppii vaistomaisesti eikä akateemisesti tai toisten välityksellä. Intensiivinen, magneettinen ja  karismaattinen. (SCO-8-SCO, SCO-8-SCO) David Cochrane) Yllättävän paljon skorpionin piirteitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset