maanantai 1. huhtikuuta 2024

Oinas15°

Tämä on keskiviikon 3.4.2024 päivän Saabinen symboli#15 on Intiaani kutomassa huopaa:


Intiaani kutoo huopaa

James Burgessin mukaan arjen yksinkertaiset askareet voivat antaa tunteen suuresta henkilökohtaisesta tyytyväisyydestä. Pelkästään omien henkilökohtaisten tarpeiden täyttäminen ja perusasioiden hoitaminen on yhtä mielekästä kuin mikä tahansa toiminta. Korkeasti kehittynyt ihminen saa kaiken näyttämään helpolta ja tärkeältä ja osoittaa korkeat periaatteensa tekemällä arkipäiväisiä tehtäviä kunnolla. Intiaani ei vain ennakoi selviytymistarvetta varoakseen kylmiä öitä, vaan myös luo kauneutta, jatkaa pyhää perinnettä ja kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksia. Kun asetamme tämän idean kulttuuriseen kontekstiin, näemme, kuinka erilaisia taiteita ja taitoja on opittava, jotta voimme elää yhteisömme mukaisesti. Tällaisten taitojen kehittäminen ei ainoastaan lisää kulttuuria, vaan myös vakauttaa yksilöä itseään. Omana itsenään oleminen riittää silloin saavuttamaan korkeimmat tavoitteet ja samalla nauttimaan elämästä täysillä. Opitaan yksinkertaisesti olemaan sitä, mitä ollaan, ja kuinka selviytyä elämästä. Aina kun teemme mitä tahansa parhaan kykymme mukaan, pyhänä tekona, elämästä tulee yksinkertainen osoitus henkilökohtaisesta erinomaisuudesta. Todellakin, ei ole parempaa osoitusta korkeimman olemuksemme neroudesta kuin sinnikkyys sitoutua täysin ja hiljaa tekemään sitä, mikä on tehtävä, ja tehdä se erinomaisesti. 

Oinas♈14° - 15°: Tarttuu uusiin ideoihin nopeasti ja selkeästi. Kommunikoi hyvin. Sopeutuva, mutta vailla päättäväisyyttä ja tahdonvoimaa. (VIR-6-VIR, GEM-3-GEM). (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset