keskiviikko 3. huhtikuuta 2024

Oinas16°

Päivän Saabinen symboli#16 on Luonnon henget tanssivat auringon laskiessa:


Luonnon henget auringon laskiessa


Harvinainen on se yksilö, joka voi käsittää elämän ikuisen paradoksin. Hän, joka voi nauttia suuresta runsaudesta, ja hänellä on pääsy ihastuttavaan, kimaltelevaan luontoon. Innostus on jumalallinen ominaisuus, kirjaimellisesti Jumalan virtaaminen läpi koko olemuksen, ja sillä on ylin kyky luoda menestystä kaikilla tasoilla. Tämän avulla kaikki on mahdollista. Se synnyttää luottamusta, optimismia, karismaa ja muita positiivisia ominaisuuksia, jotka kukistavat elämän raskauden. Mikä tämä paradoksi sitten on? Se on se, että meidän on toimittava ikään kuin vaikuttaisimme, vaikka tietäisimme, että emme tee sitä. Suufit kutsuvat tätä "taisteluksi ja antautumiseksi" ja opettavat, että onnellisuus riippuu dynaamisen tasapainon löytämisestä niiden välillä. Taolaisuus opettaa, että kaikki toiminta lisää epätasapainoa – ja kuitenkin epätasapainon puuttuminen on dynamismin ja elinvoimaisuuden loppu -elämän loppu. Kosmisella tasolla millään ei todellakaan ole väliä, on täysin järkevää tehdä hulluja asioita, luottaen onneemme ja kykyymme tanssia vaikeuksien ympäri hymyillen. Tämä on tietoisuuden testi, joka liittyy oikean tasapainon löytämiseen omahyväisyyden ja kamppailun välillä. Kaikki palaa Lähteeseen puhdistettavaksi; tämä on ikuinen kosminen laki, joka ylläpitää kaiken ja kaiken koskemattomuutta ikuisissa muutoksen aalloissaan. (James Burgess)

Oinas♈15° - 16°:Taktikko, avulias, tyytyväinen. Myötätunto ja ystävällisyys voivat edistää kiinnostusta sosiaalityötä, psykologiaa tai muuta henkilökohtaista palvelua kohtaan. (LIB-7-LIB, CAN-4-CAN) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset