tiistai 26. maaliskuuta 2024

Oinas8°

Päivän Saabinen symboli#8 on Suurilierisen hatun nauhat heiluvat itätuulessa:

Suurilierinen hattu

Rudhyarin mukaan tämä hieman outoa kuvaa voidaan ymmärtää, jos jokainen siinä esitetty piirre analysoidaan selkeästi ilman ennakkokäsityksiä. Tässä taas näemme naisen; mutta nyt hänen päänsä peittää iso hattu, joka suojaa luonnonvoimia joko kylmyyttä tai auringon läpäiseviä säteitä vastaan. Liian suuri avoimuus taivasenergioihin ja "hengelliselle" tasolle voi johtaa jonkinlaisiin pakkomielteisiin. Symbolinen kuva merkitsee melko voimakasta tuulta, siis joidenkin aineellisten ja erityisesti psyykkisten voimien toimintaa. Nämä saivat alkunsa idästä, joka perinteisesti edustaa henkisyyttä, idän filosofia ja sen luovia muuttavia vaikutteita. Naisen hatussa olevat nauhat, joiden avulla ne eivät vain reagoi tuuleen, vaan osoittavat myös sen lähteen. Toisin sanoen kuva symboloi sitä vaihetta tietoisuuden kehityksessä, jossa mielen syntymässä olevat voimat ovat sekä henkistä alkuperää olevien energioiden suojaamia että niihin vaikuttavia. Suojelevan ohjauksen alaisena yhä vastaanottavaisin ihminen, jota nainen edustaa, joutuu henkisten voimien vaikutuksille alttiiksi. 

Oinas♈7° - 7 1/2°: Vaistonvarainen, intensiivinen, magneettinen. Läpäisevä äly, terävä havaintokyky. Etsii vastauksia. Välillä pisteliäs ja kriittinen. (GEM-3-GEM, SCO-8-SCO) Oinas♈7 1/2° - 8°: Intensiivinen, vaistonvarainen, tunteellinen, intuitiivinen. Joskus vaikeuksia jakaa tai suojelee perhettään ja maataan. Emotionaalisesti monimutkainen; voi kokea äärimmäistä iloa ja surua. (CAN4-CAN, SCO-8-SCO) (David Cochrane) Tässä astemerkkitulkinnassa on selvästi  Skorpionin ja Ravun piirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset