maanantai 25. maaliskuuta 2024

Oinas7°

 Päivän Saabinen symboli#7 on Ihminen toimii kahdella olemisen tasolla yhtä aikaa:


Kaksi olemisen tasoa

Pätevyys tulee siitä, että elämme valitsemamme polkua ja toimimme oman tahtomme mukaan. Todellisuuden luonnetta ei tehdä meille selväksi, paitsi jos pystymme luomaan itsellemme hyvin määritellyn identiteetin. Tämä identiteetin selkeys etenee suoraan verrannollisesti pätevyyden asteeseen, jota kehitämme, kun opimme hallitsemaan tapahtumia. On väärin olettaa passiivisesti, että on olemassa salassa täydellinen ja yksityiskohtainen versio minästä ja että elämämme tarkoitus on paljastaa se. Identiteetti syntyy loputtomasta valintojen sarjasta; sitä ei ole olemassa ollenkaan paitsi näitä valintoja tehdessä. Omantunnon, mieltymyksen tai tarkoituksenmukaisuuden mukaan kehittyneempi ihminen valitsee, mihin kiinnittää huomionsa. Pätevyys tulee yksinkertaisesti siitä, että elämme valitsemamme polkua ja toimimme oman tahtomme mukaan, eikä muiden. Älä kuitenkaan hajota energioitasi. On olemassa mikä tahansa määrä keskenään läpäiseviä olemassaolon ulottuvuuksia. Samanaikaisesti elämme fyysisessä, emotionaalisessa ja henkisessä ulottuvuudessa, ja jokaisella ihmisellä on oma versionsa tapahtumista. Se on tallennettuna monitahoiseen identiteettiimme, jonka potentiaalilla on rajaton ulottuvuus ja laajuus, joka ylittää  nykyisen mielikuvituksemme. Jos hallitsemme mielen keskittymisen, pystymme osallistumaan täysin ja voimakkaasti näihin moniin erilaisiin tapoihin nähdä maailman. (James Burgess)

Oinas♈6° - 7°: Seurallinen, tahdikas ja kohtelias. Kiinnostunut psykologiasta, sosiologiasta ja viestinnästä. Ei erityisen kunnianhimoinen. (GEM-3-GEM, LIB-7-LIB) (David Cochrane)

Klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja löydät aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset