keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja:


Nainen ja kristallipallo

Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuuden sisäisen oivalluksen kehittämisestä. Kristallipallo symboloi kokonaisuutta, jonka sisällä kuvat muodostuvat. Nämä kuvat voivat paljastaa tulevaisuuden tapahtumia, mutta tärkeämpää on se, että ne kuvaavat "tilannetta kokonaisuutena" , jota selvänäkijän on tarkoitus tulkita. Syntyvät henkiset kyvyt, jotka toimivat edelleen hallitsevien tunteiden tai kollektiivisten kulttuuristen kannustimien kautta, toimivat keskittävänä ja kokonaisvaltaisena voimana. Se, mitä äly havaitsee keskittymisessään, on jokaisen sisäisen impulssin ja ulkoisten tapahtumien toiminta egoismin vielä hämärtämän ”persoonallisuuden” avoimessa kentässä. Tässä yksilöllisen tietoisuuden kehittämisessä tarvitaan keskittynyttä huomiokykyä.

Oinas♈8° - 9°: Ystävällinen, tahdikas ja armollinen. Iloinen ja avulias asenne, ei ole erityisen kunnianhimoinen, silti menestystä liiketoiminnassa. (CAN-4-CAN, SAG-9-SAG) (David Cochrane)

Tämän symbolin ja astemerkkitulkinnan välille on vähän hankala löytää yhteyttä, mutta kyllä siellä ehkä jotain on... Suosittu ja menestynyt ennustaja tai energiahoitaja!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset