sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Oinas6°

 Päivän Saabinen symboli#6 on Neliön yksi sivu on kirkkaasti valaistu:


Neliö



Tämä kuva käyttää perinteistä symboliikkaa: neliö ilmaisee aineellisuutta ja valo on henkisyyttä. Meidät kaikki haastetaan asettumaan valaistumisen polulle kamppaillessamme fyysisyyden kanssa. Polulla on oltava merkitys, jos sen on tarkoitus inspiroida ja motivoida meitä – muuten emme voi käsittää elämämme suuntaa, ja tapahtumat katkeavat, vailla tarkoitusta ja syvyyttä. On olemassa loputon virta erilaisia ​​maailmallisia kohtaamisia, jotka sulautuvat tietoisuuteen, minkä voimme saavuttaa vain antamalla merkityksen näille kokemuksille. Jollain henkisen filosofian tasolla nähdään, että kaikki on symbolista. Ilman tiedon lahjaa kokemus on merkityksetöntä.  Ne tapahtumat, jotka todella koskettavat meitä ja ulottuvat syvälle olemuksemme ytimeen, tekevät niin, koska jollain tasolla niillä on merkitystä ja ne voivat stimuloida piilotettuja puolia heräämään sisällämme. Ainutlaatuisen autenttisen identiteettimme vahvistaminen on todella mahtava tehtävä. Joudumme hämmennyksen, arkuuden ja päättämättömyyden tiloihin – jotka kaikki ovat hengen vastakohtia, joiden olennainen luonne on spontaani, rohkea ja varma – ja sitten ajatuksemme horjuvat, ja parhaatkin meistä unohtavat sen, mitä meistä tulee. Meidän on opittava ottamaan jokainen kokemus tervetulleeksi koko sydämestämme, koska molempia tarvitaan lopulta, jos haluamme optimoida vaaditut tulokset ja integroida tietoa elämämme merkityksestä. (James Burgess)

Oinas♈5° - 6°: Selkeä ja valpas tietoinen äly, vaikkakaan ei erityisen omaperäinen tai ajatuksen inspiroima. Konservatiivinen ja vaatimaton, ehkä arka. (GEM-3-GEM, VIR-6-VIR) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset