maanantai 18. maaliskuuta 2024

Kalat30°

Päivän Saabinen symboli#360 on Kallioon hakatut kasvot:


Vesaisen patsas

Tässä käytetään Nathaniel Hawthornetarinaa "The Great Stone Face and Other Tales of the White " (1889) allegorisessa merkityksessä osoittamaan piilevää kykyä itsemuutoksiin. Tätä voimaa voidaan kehittää visualisoinnin avulla, kun tunteet ja tahto virtaa visualisoituun mielenkuvaan. Korkeimmalla hengellis-kosmisella tasolla tämä on voima, jota jumalankaltaiset olennot käyttävät kosmisen syklin lopussa projisoiden peruskaavaa, joka aloittaa uuden universumin. Biologisessa mielessä se on kaikissa siemenissä piilevää voimaa tuottaa ja ohjata tulevaisuuden kasvin kasvua. Sopivin symboli syklisen prosessin viimeiselle vaiheelle. Jakson lopussa uuden alun siemen on voimassa – ellei koko sykli ole osoittautunut epäonnistuneeksi. Tämä on syklisten muutosten suuren rituaalileikin viimeisen kohtauksen viimeinen vaihe. Se tuo meille oivalluksen arkkityyppien voimasta elämänprosesseja säätelevinä tekijöinä. (Dane Rudhyar) Vanhassa on uuden alun siemen, huomenna on kevätpäiväntasaus ja alkaa uusi kierros eläinradalla!

Kalat♓29° - 30°: Mielikuvituksellinen ja runollinen. Epätavallista inspiraatiota. Omaperäinen ja herkkä, mutta ei kovin vakaa. Vahva vastuuntunto ja taipumus syyllisyyteen, jos ei täytä ihanteitaan. (PIS-1-AQU,PIS-1-AQU)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset