sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Kalat29°

 Päivän Saabinen symboli#359 on Prisma:


Prisma

Mielen analyyttistä voimaa tarvitaan elämänprosessien muotoilemiseen niiden monissa eri aspekteissa. Olemassaolon syklit alkavat ykseydestä ja päättyvät siihen, mitä Rudhyar kutsuu "moniyhteisyydeksi". Tämä symboli kertoo meille, että yhtenäisyys hajoaa aina uudelleen moninaisuuteen. "Prisma" on aina olemassa. Absoluuttista yhtenäisyyttä ei ole olemassa; jos jotain voidaan kutsua "absoluuttiseksi", se on yhden ja monen välinen suhde. Tämä Kalojen♓ loppuvaiheen symboli viittaa perustavanlaatuiseen toimintatapaan kaikissa olemassaolomuodoissa. Kauneimman ja näennäisesti ikuisen ykseyden kokemuksen syrjäyttää ajan myötä tarve huolehtia monista yksityiskohdista. Olemassaolo merkitsee ERILAISTUMISTA.

Kalat♓28° - 29°: Pyrkii löytämään oikean paikkansa yhteiskunnassa ja jumalallisessa suunnitelmassa. Inspiroituneita, kekseliäitä, tuoreita ideoita. Epätavallinen, ehkä hieman eksentrinen persoonallisuus. (PIS-1-AQU, AQU-12-CAP)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset