lauantai 16. maaliskuuta 2024

Kalat28°

Päivän Saabinen symboli#358 on Runsassatoinen puutarha täysikuun aikaan:


Runsassatoinen puutarha ja täysikuu

Yksilön perustarpeiden täysi tyydyttäminen. Tämä symboli näyttäisi olevan kopio edellisestä, mutta jos se liitetään  ensimmäiseen kuunsymboliin#356, sen merkitys tulee selväksi. Se, mikä nyt stressaa, ei ole täysikuu itse tai sen valo, vaan kuun voima kutsua esiin vaistomainen kasvuhalu; monet asiat reagoivat monin eri tavoin. Symboli viittaa tyypilliseen puutarhaan, ei peltoon. Tällainen puutarha sisältää erilaisia kasveja, yrttejä ja vihanneksia, jotka on kasvatettu nimenomaan täyttämään yhtä monenlaisia ihmisten tarpeita ja makuja. Tässä mielessä tämän kolmas kuusymboli yhdistää kahden edeltävän merkitykset. Se on yltäkylläisyyden symboli, yksilöllisiin tarpeisiin sovitettu runsaus. (Dane Rudhyar)

Kalat♓27° - 27 1/2°: Selkeä, objektiivinen, abstrakti ajattelu. Pystyvä liiketoiminnassa ja akateemisissa tehtävissä. Saavuttaa menestystä määrätietoisella ja pitkäjänteisellä ponnistelulla. Kypsä, hiljainen luonne. Rakastaa yksinkertaisuutta. (AQU-12-CAP, CAP-11-SAG) 

Kalat♓27 1/2° - 28°: Omaperäinen, kekseliäs, abstrakti, tieteellinen ajattelu. Osaava liiketoiminnassa. Saavuttaa menestyksen määrätietoisella, pitkäjänteisellä ponnistelulla. (PIS-1-AQU, CAP-11-SAG)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset