perjantai 15. maaliskuuta 2024

Kalat27°

 Päivän Saabinen symboli#357 on Sadonkorjuuajan kuu:


Sadonkorjuukuu

Aika on kypsä ja hedelmällinen. Täyttymisen valo, joka siunaa hyvin tehtyä työtä. Tähtitieteellisistä syistä alkusyksyn täysikuu, sadonkorjuukuu, näyttää hieman suuremmalta kuin kaikki muut täysikuut. Lauhkealla pohjoisella pallonpuoliskollamme nämä ovat päiviä, jolloin vihreä kesäpellot ja metsät ovat muuttuneet kullaksi ja lämpimän ruskeiksi - hyvän sadonkorjuupäivinä, jos kaikki on mennyt hyvin. Tämä symboli tuo meille viestin, että on tullut aika korjata mitä emme ole vain kylväneet, vaan myös viljelleet – tai jätimme viljelemättä. Tämä toisen vaiheen symboli on jälleen kerran vastakohta edellisen vaiheen symbolille#356 - uudesta kuusta on nyt tullut täysikuu, todellakin täysikuu kaikista täysikuista. (Dane Rudhyar)

Kalat♓26° - 27°: Kypsä, melko hienostunut persoonallisuus. Yrittäjä ja tulevaisuuteen katsova. Selkeää, objektiivista älykkyyttä. Valmis tekemään lujasti töitä arvokkaan asian eteen. Pystyvä liiketoiminnassa ja akateemisissa tehtävissä. (AQU-12-CAP, SAG-10-SCO) (David Cochrane)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset