perjantai 16. helmikuuta 2024

Astemerkkiastrologiaa: Vesimies29°

Päivän Saabinen symboli on #329 Vesimiehen♒29 asteessa Perhonen kuoriutumassa kotelostaan:


Perhonen on kuoriutunut kotelostaan

Cohcranen mukaan Vesimies♒28° - 29° astetta on vastuullinen, luotettava ja rehellinen. Inhoaa ahdistavia sosiaalisia olosuhteita; voi olla sosiaalinen uskonpuhdistaja. Hyvät johtajuusominaisuudet. (PIS-2-CAP, LEO-7-GEM)

Lukuohje (PIS-2-CAP, LEO-7-GEM), järjestys on ensin 12. harmonia ja jälkimäinen 30.harmonia.

Ensi tuntumalta Saabisen symbolin#329 yhdistäminen Cohcranen tulkintaan ei tunnu oikein luontuvan. Kuitenkin tuo ahdistavien sosiaalisten olosuhteiden inhoaminen viittaa vesimiehen vapaudenhaluun ja ainutlaatuisuuteen.

Laitan tähän esimerkiksi suomalaisen säveltäjän Leevi Madetojan kartan. Hän on syntynyt Oulussa 17.2.1887, tarkka syntymäaika ei ole tiedossa.




Seuraava kartan on 12. harmonian kartta Leevi Madetojan syntymäkartasta, Aurinko on nyt Kalojen merkissä. Madetojan musiikissa suomalaiseen 
syvämietteisyyteen yhdistyy onnistuneesti ranskalainen kuulaus ja soinnin 
hienostuneisuus. Madetojan teoksissa ei ole näyttäviä ulkoisia eleitä, mutta ne luovat oman persoonallisen, kauniin ja hienosyisen sisäisen maailmansa. Säveltäjä aloitti kansallisromantikkona, mutta ammensi musiikkiinsa pian vaikutteita nykytaidemusiikista ja pohjalaisesta musiikkikielestä. (Wikipedia)






Seuraava kartta on 30. harmonian kartta, jossa aurinko on Leijonassa



Eli piilevät johtajan ominaisuudet löytyvät 30.harmonian kartalta Leijonan merkistä. Madetoja toimi myös kapellimestarina ja Teoston puheenjohtajana.


Tarja Elorannan mukaan (Aurinkomerkit dekanaattien mukaan, TAS ry:n moniste) Vesimiehen kolmannen dekanaatin (asteluvut 20° - 29°) edustajat tuntevat aitoa huolta maailman tilasta ja haluavat yhteisöllisyyttä, mutta silti samanhenkisten keskuudessa he tuntevat olevansa aina yksilöllisiä ja persoonallisia. Löytyihän se yhdistävä tekijä myös tuohon päivän Saabiseen symboliin#329.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset