sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#288

Päivän Saabinen symboli#288 on Union Jack -lippu liehuu brittiläisessä sota-aluksessa. Symbolin avainsana on VALVONTA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑18. asteessa (17° - 18°). Minkä tahansa ryhmän jäsenyys maksaa meille aina jonkin verran itseilmaisuvapautta. Tehokasta johtamista.


Union Jack -lippu

Yksin olemme voimien armoilla, jotka ovat suurempia kuin joita vastaan kukaan ihminen voi puolustautua. Sateenvarjona toimivat sosiaaliset/poliittiset rakenteet ovat olemassa osittain suojelemassa meitä. Kansallislippukankaan kudonta tapahtuu arkipäivän tavanomaisen kaupan ja ystävällisen vuorovaikutuksen kautta. Tavaroiden, palvelujen ja huomion vaihto on erittäin voimakas sitova voima. Rikkaus ja valta moninkertaistuvat yksilöiden kokoontuessa yhteen – yhteisestä ponnistelusta saa korkeat palkinnot, jotka ylittävät luonnon ja politiikan vaaroilta puolustamisen perustavanlaatuisen tarkoituksenmukaisuuden. Valitettavasti voimakkailla ja varakkailla on taipumus tulla kiusaajiksi, ja he käyttävät vahvan käden taktiikkaa ottaakseen sen, mitä ei anneta ilmaiseksi. Imperiumit nousevat ja kaatuvat, ja tämän päivän elämän taustailmapiiri muuttuu uhkaavaksi niiden aggressiivisen kilpailun vuoksi. Palkinnot ovat niin korkeat, että kiusaus rappeutuneeseen käyttäytymiseen on liikaa. Siitä huolimatta nationalismin ja hegemonian pysyvä jälki on olemassa modernisoituvana ja hyvin haettuna todellisuutena. Kaikkien ulottuvuus on laajentunut, se on koskettanut ja enimmäkseen pehmennyt kaikkien elämää väistämättömiä kaupallisia ja teknologisia seurauksia. Hinta minkä tahansa ryhmän jäsenyydestä on aina vapaus. Union Jackin suojeleminen tarkoittaa, että brittiläiset lainvoimat valvovat elämäämme. Ylimielisyyden vaara on aina olemassa, ja on usein totta, että nykyisten maailmanhallitsijoiden kansalaisista tulee omahyväisiä – olivatpa sitten roomalaisia, englantilaisia tai amerikkalaisia. Ajattelemisen aihetta antaa se, että tästä rumasta laadusta nauttimisella on aina hintansa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset