lauantai 6. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#287

Päivän Saabinen symboli#287 on Alaston tyttö uimassa vaivihkaa. Symbolin avainsana on SYVENTYMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑17. asteessa (16° - 17°). Vain päästämällä irti siitä, mikä peittää meidät, voimme saada selville, mitä peitetään. Yhteys luontoon.


Tyttö uimassa

Alkukantaiset yhteisöt eivät koe niin paljon tarvetta alastomuuden piilottamiseen; sivilisaation prosessit vievät meidät pois pyhyyden tunnustamisesta fyysisessä kehossa. Kaikki aistimme, joita saatamme joutua salaamaan elämässämme ja piilottamaan omituisuutemme, osoittaa jonkin verran luopumistamme luonnollisesta tilasta hienostuneisuuden puolesta. Vaihtoehtoinen strategia on uppoutua täysin nauttimaan fyysisyydestämme ja käyttää kehoa temppelinä, jossa voi juhlia henkeä. Tämä syvän iloisen fyysisyyden tunne luo läheisyyden tunteen – itsemme ja juuriemme kanssa. Alkuperäisten piirteemme muistaminen koskettaa sydäntä ja vaatii viattomuutta. Lisäksi puhtaasti fyysisellä tasolla löydämme itsensä uudistumisen tunteen alastomaksi tulemisesta ja altistumisesta elementeille – aurinko selässä, tuuli hiuksissa ja sade kasvoilla. Kaiken pukeutumisen ja sosiaalisen vuorovaikutuksen kohteliaisuuden alla on perustavampi minä – ja jos haluamme olla tehokkaita ilmaisemaan täydellisimmät potentiaalimme, tämä syvällisempi osa siitä, keitä olemme, siihen on ensin päästävä käsiksi ja sitten esitettävä. Symboliikka vie meidät fyysisen ja psykologisen ulottuvuuden ulkopuolelle. Se liittyy siihen, että meidät toisinaan riisutaan takaisin olennaiseen, ja tämä on enemmän kuin alaston yksinkertaisuus, enemmän kuin pyhää seksiä, urheilua ja aistillisuutta ja sisältää syvyystietoisuuden erilaisista kehon vihjeistä, kuten intuitiosta. Vain päästämällä irti siitä, mikä peittää meidät, voimme saada selville, mitä peitetään. Kun olemme nähneet syvemmän totuuden, on todennäköistä, että haluamme uudistua entisestään uhrautuvan prosessin avulla. Pikemminkin kuin käärme, joka välillä luo nahkaansa uudestaan, se parantaa elämää. Tämän ei tarvitse olla traumaattista – koska emme voi koskaan luopua mistään oleellisesta. Vain se, mikä on kulunutta tai väärää, voi koskaan kadota. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset