maanantai 8. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#289

Päivän Saabinen symboli#289 on Viisivuotias lapsi kantamassa täysinäistä kauppakassia. Symbolin avainsana on TULEVAISUUDEN MAHDOLLISUUDET. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑19. asteessa (18° - 19°). Sydän nauttii palvelusta itsensä vuoksi, joten meillä jokaisella on luontainen halu olla avuksi. Tilanteen vaatimukset uuvuttavat.


Pikkupoika kantaa kauppakassia, made by Wombo

Tässä symbolissa on kuva lapsesta, jolla on suuria odotuksia, ja tämä kertoo epäsuorasti siitä suurenmoisesta palkkiosta, jonka elämä tarjoaa sellaiselle, joka on tarpeeksi viaton vastaamaan sisäisen auttamisen tunteeseen yksinkertaisesti ihmisenä olemisen normaalina osana. Kun henkilö kasvaa kypsyydessä ja viisaudessa, hänen identiteettinsä tulee hyvin määriteltynä; on vähemmän merkityksellistä mukautua summittaisesti ohimeneviin, suosittuihin muotteihin, jotka ovat pohjimmiltaan itsekkäitä. Henkinen ulottuvuus herää, samoin kuin kykymme, velvollisuutemme ja etuoikeutemme auttaa muita. Jokaisessa meissä on luontainen halu tarjota yhteisöllemme täysin taitomme ja ponnistelumme. Vastuu, jota tunnemme toisten, jopa vieraiden, hyvinvoinnista on todiste hyvästä sydämestä ja kypsästä persoonasta. Viisaus piilee siinä tiedossa, että omat tekomme palaavat lopulta meille, emmekä voi olla olemassa ilman yhteisömme tukea – joten tietysti palvelemme. Silti meidän on myös muistettava, että sydän nauttii palvelusta sen itsensä vuoksi. Tästä lähestymistavasta saadaan huomattava henkilökohtainen etu. Samaa herkkyyttä, jota käytetään muiden tarpeiden havaitsemiseen, käytetään mahdollisuuksien havaitsemiseen. Pohjimmiltaan, ehkä vastoin intuitiota, valmiutemme auttaa muita ja taipumuksemme auttaa itseämme ovat pohjimmiltaan sama asia – koska etsimällä tilaisuutta palvella muita, tajuamme jatkuvasti ja pidämme elossa valmiutta tarttua tilaisuuteen palvella samalla itseä. Tämä ei vain auta omaa kehitystämme, vaan se myös edistää meissä taitoa nähdä toisten parhaat puolet ja ymmärtää myös heidän potentiaalinsa ja mahdollisuutensa. Joskus sen herättämiseen ei tarvita muuta kuin henkilön, joka näkee toisessa hyvyyden tai kyvykkyyden. Yleisen auttamishalukkuuden harjoittamisen seurauksena meistä tulee erittäin kykeneviä laajentamaan elämänkokemustamme – ja itse asiassa autamme tovereitamme tekemään saman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset