tiistai 2. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#283

Päivän Saabinen symboli#283 on Tulenpalvoja. Symbolin avainsana on TAIKUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑13. asteessa (12° - 13°). Yhteys Lähteeseen on maailmankaikkeuden luova voima. Kundaliini-energian nousua.


Tulenpalvoja

Taikuus on prosessi, jossa ideat saavat fyysisen muodon. Taikurin mitta liittyy ilmentymisen nopeuteen ja tarkkuuteen. Vaikka taikuutta on tarjolla kaikille, jotka haluavat käyttää sitä, se ei näytä rutiininomaisesti realistisena resurssina kenellekään paitsi hyvin pienelle vähemmistölle. Ne, jotka tuntevat sen voiman, tietävät sen ikuisena sisäisenä tulena, joka herää entistä enemmän koulutuksen, harjoituksen ja palvonnan avulla. He ovat jatkuvasti tietoisia intiimistä ja pyhästä yhteydestään universumin ja sen Lähteen luovaan voimaan. Tällaisen perehtymisen myötä tulee taito – todella poikkeuksellinen taito – hyödyntää kaikki maalliset edut ja voimavarat tuodaksemme itsellemme haltioitumisen. Harjoittelun myötä syntyy syvä oivallus, että tätä jumalallista kipinää voidaan käyttää päivittäin käytännöllisenä työkaluna käsitellä mielikuvituksellisesti mitä tahansa, ja toteuttaa henkilökohtaisten toiveiden ja kunnianhimojen kaikkia näkökohtia. Mysteeri paljastuu vahvistamalla jatkuvasti pyrkimystemme henkisiä ominaisuuksia ja omistamalla kaiken omaisuutemme ja kykymme Luovuuden Hengelle, kaikki saavutetaan mestaruudella ja helposti, todellisen uskon sydämen varmuudella. Siten maailmalliset kunnianhimot ja pyrkimykset ovat niin täydellisesti henkistyneet, että elämä on jatkuvaa rukousta, jatkuvaa jumalallisen tavoittelua. Näin ollen voimme määritellä taikuuden metodologian uskoksi, mestaruudeksi ja rukoukseksi. On totta, että tällaiseen lähestymistapaan liittyy vaaroja – erityisesti sellaisia, jotka liittyvät henkilökohtaisen kyvyn ja ansioiden yliarviointiin. Omatunto on kuin punainen lippu, joka varoittaa meitä lähestyvästä vaarasta – siitä, että olemme menettämässä todellisen Itsen tunteen egoa korottamalla. Tätä riskiä vastaan on harjoitettava noudattamaan nuhteetonta luottamusta menestykseemme ja motiiviemme arvokkuuteen. Sellainen valppaus voi johtaa kaikista emotionaalisista kiintymyksistämme luopumiseen – niin että lopulta tulemme täysin riippumattomaksi olosuhteista. Meidän on opittava rentoutumaan ettei meillä ole kunnianhimoa, sallimaan, että menestys on kaiken haluamisen loppu – että menestys on kaiken puutteen tunteen loppu. Kun tämä saavutetaan, henkilökohtaisten ihanteiden valmis toteutus voidaan nostaa ihmeen tasolle. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset