keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#284

Päivän Saabinen symboli#284 on Ikivanha graniittiin kaiverrettu korkokuva. Symbolin avainsana on PERUSTUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑14. asteessa (13° - 14°). Luova elämän-allekirjoituksemme on voimassa vain suhteessa ympäristöömme. Nimetön kuolemattomuus.


Ikivanha graniittiin kaiverrettu korkokuva, Nut


Muinainen kivenveistäjä jätti jälkensä maailmaan niin syvästi, että hänen korkokuvansa sanomansa toistui sukupolvien ajan. Meissä on jotain, joka näyttää olevan valmis käyttämään valtavia määriä aikaa ja energiaa painamaan oman signeerauksen asioihin, jotka säilyvät pidempään kuin me itse. Korkokuva asetetaan viitauksena peruspintaan, jolle se on rakennettu – koska todellakin luovan elämän allekirjoituksemme on voimassa vain suhteessa taustatodellisuuteen, jossa olemme. Ulkoisesta ilmentymästä huolimatta todellisuuden yleinen luonne on itse asiassa "juokseva" ja täysin reagoiva mieltymyksiimme ja arvoihimme – joten jotta voimme luoda jotain graniitista, meidän on toistuvasti vahvistettava ja keskitettävä valintojamme, usein syvää vastustusta vastaan. Jokainen hetki on uusi ainutlaatuinen esitys kaikesta, mikä koskaan oli, on ja tulee olemaan. Joka hetki meidän on luotava uudelleen keitä olemme todellisella vakaumuksella opittujen mallien mukaisesti, jotka pidämme sopivina. Vain tällä tavalla haluamamme tulokset tulevat väistämättömiksi. Toteuttaaksemme saavutuksemme, meidän on hyödynnettävä kaikki mahdollisuudet ja tehtävä jälkemme vahvaksi ja selkeäksi. Tulemme aina kohtaamaan muita, joilla on erilaisia näkökulmia – ja voimme oppia näistä kohtaamisista, kuinka voimme paremmin vahvistaa omia taideteoksiamme. Sen lisäksi kaikki rajoitusten asettaminen on merkityksetöntä – ne eivät ole muuta kuin todisteita yhdenmukaisuuden puutteesta. On olemassa tietty mystiikkojen tuntema tietoisuuden aste, jossa käy empiirisesti ilmeiseksi, että kaikkia henkilökohtaisia kokemuksia testataan toistuvasti – mikään ole uutta eikä mikään ole vanhaa. Elämä on kaleidoskooppista – toinen ja vielä yksi, värien ja muotojen uudelleenkäsittely, joka lumoaa katsojan ajattelemaan itseään todellisena ja tärkeänä sen sijaan, että se olisi pelkkä näkökulma järjestäytymättömässä, ikuisessa valotanssissa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset