keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#248

Päivän Saabinen symboli#248 on Maan uumenissa syntyviä kallioita. Symbolin avainsana on RAKENNE. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐8. asteessa (7° - 8°). Unelmat ovat huomisen luomattoman potentiaalin siemeniä, jotka kumpuavat menneisyyden syvyyksistä. Syvällinen perusteellinen muutos.


Maan uumenissa syntyviä kallioita

Jatkuva sisäinen hämmennys on kiistaton todiste perustavanlaatuisesta väärinkäsityksestä todellisuuden luonteesta. Kivet näyttävät elottomilta ja ikuisesti kestäviltä; kuitenkaan tämä tulkinta ei ole riittävän syvällinen, koska ne tukevat elämää ja lopulta muuttavat muotoaan. Sama koskee todellisia elämäntilanteita, ne eivät ehkä vaikuta edes hieman taipuisilta, mutta kun katsomme syvemmälle, voimme löytää muutospotentiaalin sisältäpäin ja löytää monia piilotettuja mahdollisuuksia. On aina mahdollista hallita omaa kokemustasi sinulle merkityksellisistä elämän osa-alueista, koska muodostuva on vielä muotoutumaton ja antaa periksi intohimoiselle suostuttelulle. Se, mikä on ollut ja nyt on, on tulevaisuuden perusta, aivan kuten kiinteä kivi synnyttää dynaamisia elämänmuotoja. Vaikka nykyiset olosuhteemme saattavat olla hitaita ja näyttävät olevan kaavoihin kangistuneita, niissä on kuitenkin huomisen luomattoman potentiaalin siemeniä. Joten hyväksymällä vahvat juuremme ja oppimalla hyödyntämään nyt saatavilla olevaa parasta, unelmamme paremmasta tulevaisuudesta kasvavat menneisyyden syvyydestä. Paljastettu mysteeri on koostumuksen mysteeri. Itsensä jalostaminen on jatkuvaa uudelleenlöytöä, kun monet todellisuuden komponentit, henkilökohtaiset mieltymykset ja säveltäjän luova älykkyys laitetaan yhteen ja vielä toiseen muotoon ja asenteeseen niiden muuttumisen mukaan. Kun oppii kovan opetuksen siitä, kuinka löytää elämä siitä, mikä näyttää kuolleelta, avautuu poikkeuksellinen kyky muovata ja muotoilla jokaista elämän monista eri elementeistä siten, että näennäisesti kiinteää tapahtumien kulkua muokataan ja tehdään joustavammaksi tarpeidemme ja toiveidemme mukaan. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset