tiistai 28. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#247

Päivän Saabinen symboli#247 on Amor koputtelemassa ovella. Symbolin avainsana on VIEHÄTYSVOIMA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐7. asteessa (6° - 7°). Visionääri seuraa unelmaansa optimismin motivoimana – koska hän tietää, että elämä on runsasta.   Löytää itsestään uusia positiivisia piirteitä, kun on toisen ihmisen rakkauden kohteena.


Amor koputtaa ovelle

 

Elämä on runsasta. Oikealla odotus- ja keskittymisasenteella voimme väistämättä hyödyntää syvästi kaikkialla olevia resursseja ja saada runsaita siunauksia. Sen tekeminen voi hyvinkin vaatia jatkuvaa suhteemme uudistamista muihin, yksilöllistä halukkuutta muuttaa tai jalostaa mitä tahansa ja kaikkea luonnossamme ja olosuhteissamme, harjoituksena itsensä kehittämisen nopeuttamiseksi. Ihmiskunnalla on parantumattoman romanttinen puoli, joka herätetään eloon suhteessa muihin, kerta toisensa jälkeen, huolimatta toistuvista pettymyksistä. Tämä kertoo meille varmasti toivosta ja optimismista. Amor iskee kuinka usein tahansa, jäämme aina seuraavan kerran kiinni. Etsiessämme saavuttamatonta ihannetta ja näkemystä itsensä toteuttamisesta, voimme käydä läpi loputonta sosiaalista uudistumista, muodostaen ja sitten katkaisemalla sidossuhteita tovereiden kanssa, siirtyen jatkuvasti kohti unelman viehätystä. Uusien kokemusten halullamme ei ole rajaa. Se on yhtä perustavanlaatuinen motivaatio kuin mikä tahansa muu; se on luova, liberaali ja kaukonäköinen. Tämän prosessin kautta henkisen itsemme koskemattomuus tulee tunnetuksi, koska on täysin välttämätöntä tulla itsetietoiseksi ja herkäksi kaikkien matkalla tapaamiemme tarpeiden ja rajoitusten suhteen. Rajoittamaton halu, röyhkeys ja itsensä korottaminen eivät ole koskaan kaukana, ja ne voivat nousta esiin milloin tahansa, mutta silti – kaikessa viattomuudessa – pyrimme vain nauttimaan siinä läheisyydessä, jossa olemme mukana kaikesta, mitä elämä meille tarjoaa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset