perjantai 24. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#243

Päivän Saabinen symboli#243 on Kaksi shakinpelaajaa. Symbolin avainsana on TAITO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐3. asteessa (2° - 3°). Mestari näkee laajemman vision, mutta keskittyy vain yhteen tulokseen. Nähdä kokonaisuus useiden siirtojen päähän. 


Shakkipeli

On niitä, joiden kärsimys saa heidät uskomaan, että kärsimys on väistämätöntä; tämä johtaa uhriutumiseen. Voidakseen tehokkaasti osallistua elämään tämä asenne on korjattava. Hyötyäksemme jokaisessa tilanteessa meidän on ensin otettava täysi vastuu siitä, että olemme saaneet sen itsellemme. Tämän erittäin kypsän ja itseään vahvistavan lähestymistavan avulla olemme motivoituneita kehittämään taitojamme, hallitsemaan ymmärrystämme ja mobilisoimaan täyden potentiaalimme. Kuten kaksi shakinpelaajaa, olemme päättäneet osallistua elämään tasa-arvoisin ehdoin, jotta voimme jalostaa keitä olemme ja mitä voimme tehdä, oletettavasti nauttien prosessista. Toissijainen näkökohta taitojemme kehittämisessä liittyy siihen, kuinka esittelemme ne maailmalle. Huomaamme, että liiasta tarkkuudesta ja kiihkoilusta ei yleensä pidetä, ja siksi ne ovat haitallisia. Haasteet ja muut tapahtumat, jotka vaativat suurta luottamusta ja kykyjen hallintaa, ovat usein jännittyneitä ja vaativat herkkää hallintaa, joten kaikki yritykset, jotka ovat erityisen tärkeitä, voivat heikentää tehokkuuttamme. Se, mikä itse asiassa optimoi taitojemme hallintaa ja ratkaisee tapahtumat tyydyttävällä tavalla, on keskittyminen. Nerouden laatu riippuu jatkuvasta, yksisuuntaisesta keskittymisestä. Tämä on kuitenkin vain yksi puoli. Toisaalta tarvitsemme myös niin laajan näkökulman, että hyväksymme kaikki mahdollisuudet. Shakkimestari näkee kaikki mahdolliset liikkeet ja pitää ne kaikki mielessä. Siten näemme menestyksen kaavan – laajan näkemyksen ja tarkan fokuksen. Jokainen näistä on taito, joka on tunnistettava, kehitettävä, vaalittava ja harjoitettava, ja kuitenkin ne alkavat toimia vasta, kun istumme pöytään pelaamaan realistisen voiton toivossa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset