lauantai 25. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#244

Päivän Saabinen symboli#244 on Pikkulapsi opettelee kävelemään. Symbolin avainsana on YKSILÖLLISYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐4. asteessa (3° - 4°). Kollektiiviset evoluutioprosessit takaavat yhteyden ja rohkaisun kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiimme. Kannustusten antamista ja saamista.


Kävelemään opettelu, made by Wombo


Tulemme elämään ennalta ohjelmoituina kohtaamaan kaiken omilla ehdoillamme. Meille ei koskaan opeteta yksilön oikeutta olla vapaa – koska se koetaan itsestään selvänä olemuksemme ytimessä. Yksilöllisyys kehittyy, kun opimme taitoja, ja oikeutemme oppia niitä on erehtymätön. Meille annetaan kuitenkin runsaasti ohjeita, jotka auttavat meitä herättämään ja hallitsemaan luonteen piirteitä ja monimutkaisia taitoja. Lapsen on jopa opittava kävelemään, ja tämä tapahtuu väistämättä vanhempien opastuksen avulla. Muut ryhmämme jäsenet tarjoavat lisäopetusta – ja tästä tulee erittäin tärkeä ja luotettava tausta elämäämme. Syntymästä kuolemaan voimme pyytää opastusta tovereiltamme, ja he vastaavat mielellään jakamalla viisauttaan – vinkeistä hyvien tuotteiden ostamisesta lääketieteellisiin neuvoihin vanhuuden aikana. Jatkuva osuvan tiedon virta on usein itsestäänselvyys, mutta se on kuitenkin osa vahvuuttamme. On erittäin voimaannuttavaa laatia luettelo hyödyllisistä kontakteista. Ilman yhteysverkostoa olemme eksyksissä ja yksin. Toinen tähän tiedonvaihdon tukikehykseen sisältyvä ominaisuus on rohkaisu. Tämä on aivan toinen asia – ja se puhuu ihmiskunnan taustalla olevasta, luotettavasta ystävällisyydestä. Tyypillisesti jopa tuntematon neuvoo meille tietä hyvän tahdon osoituksena. Koko elämänasenteemme rakentuu sen lähtökohdan ympärille, että muut ovat avuliaita ja ystävällisiä meitä kohtaan. Tämän avun kohtuullisen odotuksen seurauksena meillä on taipumus tavoittaa enemmän – yksinkertaisesti siksi, että meillä on vähemmän epäilyksiä avuliaan muukalaisen tapaamisesta. Tämä antaa meille mahdollisuuden matkata elämässä eteenpäin, harjoitusten ja täydentämisen kehitysprosessin kautta. Tämän spektrin toisessa päässä – voisimme kuvitella eristäytyneen kaupunkilaisen, joka on vähemmän luottavainen saavansa avuliasta tukea vierailta ja on sen seurauksena heikentynyt. Ei sellainen, joka tekee itsevarmasti aloitteen, tämä henkilö on vähemmän taipuvainen edistymään henkisesti ja todennäköisemmin antautumaan haitallisiin nautintoihin ja merkityksettömien rutiinien tylsyyteen. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset