torstai 23. marraskuuta 2023

Saabinen symboli#242

Päivän Saabinen symboli#242 on Meri täynnä vaahtopäitä. Symbolin avainsana on LANNISTUMATTOMUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐2. asteessa (1° - 2°). Halumme saada kokemuksia koettelee henkemme kekseliäisyyttä. Rauhattomuuteen sitoutuneiden energioiden suuntaaminen omien mahdollisuuksien edistämiseen.


Myrskyävä meri

Jokaisessa todella elävässä ihmisessä, erityisesti esimerkiksi lapsissa, on jatkuvaa hengen levottomuutta. Valkoiset vaahtopäät tuulisella valtamerellä ovat sekä energisiä että kauniita – ja ne ovat vihjeitä peruselinvoimamme sisäisestä tilasta. Tämä lakkaamaton toiminta mahtuu helposti elämäämme – emme voi koskaan saada tarpeeksemme uusista kokemuksista ja imemme joka ikisen pisaran elämänenergiaamme. Se, missä määrin voimme turvautua tähän elämänvoimaan itsekiihtyvän prosessin kautta, on se, missä määrin menestymme sekä henkisen että aineellisen yltäkylläisyyden tunteen suhteen. Tämä johtuu siitä, että tällainen suuri halu saada kokemuksia tuo mukanaan naiivia iloa löytää vastauksia ongelmiin. Kun olemme terveitä ja hyvässä kunnossa, nautimme arjen haasteista. Sielun pohjimmiltaan houkutteleva voima ennakoi sen nautinnon tunteen, jonka se kokee, kun se on vetänyt puoleensa, tunnistanut ja käsitellyt vielä yhden palapelin palan testatakseen kekseliäisyyttään. Tiedämme, milloin olemme vieneet tämän liian pitkälle, koska alamme saada merkkejä ärtyneestä uupumuksesta. Silti silloinkin todella elävä ihminen on lannistumaton ja palaa aina takaisin vahvempana ja ehkä hieman viisaampana. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset