maanantai 30. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#218

Päivän Saabinen symboli#218 on Kuunsilta järvellä. Symbolin avainsana on HYVÄT SUHTEET. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏8. asteessa (7° - 8°). Sieluempatia luo voimakkaan, hienovaraisen vaikutuksenRomantiikkaa ilmassa.


Kuunsilta


Jotkut näkevät taianomaisena luonnonvoimien, kuten järvestä heijastuvan kuunvalon, synnyttämän erityisen ilmapiirin, jossa skenaarion kaikki osa-alueet löytävät yhteisymmärryksen. Toiset ymmärtävät, että itse asiassa ikuinen harmonia on ulkoinen ilmaus kestävästä sisäisestä suhteesta, joka on linjassa korkeamman itsemme kanssa ja joka voidaan valjastaa ja saada toimimaan tahtomme mukaan. Voimme todellakin oppia kutsumaan taianomaisia olemisen tiloja sisällämme ja tilanteissamme. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun selvitämme sisäisiä epäselvyyksiä, jotka vaativat meiltä jonkinlaista psykologista sopeutumista ja käsityksemme uudelleen suuntaamista hyödyllisempään mielen ja sydämen asenteisiin. Tiedämme, että hyvät välit toisten kanssa syntyy toveruuden tunteesta. Se on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä tunne, koska se on väline, jolla tukea annetaan ja vastaanotetaan ihmisten välillä; se koetaan empatiana ja se vahvistaa rohkeuttamme ja luo olosuhteet, joissa kokonaisuudesta tulee suurempi kuin osiensa summa. Voimme hallita elämämme olosuhteita, kun osaamme soveltaa tällaista empatiatietoa – niin, että yhteyden taika avautuu. Tämä antaa meille mahdollisuuden tuoda viettelevää makeutta ja kauneutta yhteyksiimme ihmisten kanssa ja eleganssia käsitellä asioita, jolloin saamme aikaan aivan poikkeuksellisen hienovaraisen vaikutuksen. Tämä toimii siten, että tarjoamme täyden osallistumisemme – erityisesti tunnehetken syvyydessä. Koemme tämän usein kaipauksena ja annamme sille vallan, jotta siitä tulee kaiken kattava todellisuus, joka nielaisee meidät ja kaiken ympärillämme. Sellaisella, jolla on niin voimakas tunneluonne, on vaarana eksyä kurittomaan mielikuvitukseen. Meillä on tapana luoda sitä, mitä intohimoisesti kuvittelemme – hyvässä tai pahassa. Emme saa menettää yhteyttä fyysisen todellisuuden koviin faktoihin ja mielen rationaaliseen lähestymistapaan, jotta voimme löytää kultaisen keskitien. On myös erittäin tärkeää, että suojaudumme negatiivisuutta vastaan ja vahvistamme jatkuvasti optimistisia tuloksia. Ihmissydämellä on oma pakottava tarve löytää tapa vapauttaa tukahdutetut tunteet. Meidän on huolehdittava tästä ilmaisutarpeesta, koska jos sen annettaisiin kasvaa, siitä tulisi ylivoimainen voima – silloin tapahtuu räjähdysmäinen hallitsematon purkaus, josta ei todennäköisesti ole meille suurta hyötyä. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset