sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#217

 Päivän Saabinen symboli#217 on Syvänmerensukeltajat. Symbolin avainsana on OSALLISTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏7. asteessa (6° - 7°). Syvä osallistuminen elämään tulee kokemustemme syvyyksistä. Alitajuisten energioiden tutkiminen paljastaa ihmeitä.


Syvänmerensukeltajat

Psykoterapian viimeaikaiset tutkimukset osoittavat sen, kuinka meillä kaikilla on persoonallisuutemme puolia, joita emme halua, usein pelkäämme, tutkia. Tämä symboli "syvänmerensukeltajasta" välittää tunteen sellaisesta, joka on todella halukas perehtymään emotionaalisten kysymysten syvyyksiin. Tämä impulssi osoittaa todella rehellisen henkilön. Tällainen innostus kaikkien tunteiden vesien syvyyksien tutkimiseen johtaa väistämättä ihmisten kanssakäymisen intensiivisyyteen. Tämä lähestymistapa ei ole aina mukava muille ja ilman maltillisuutta se voi johtaa siihen, että meistä tulee vastahankaisia ja siksi ehkä hieman epäsosiaalisia. Meitä rohkaistaan muistamaan, että kaikissa suhteissa ja skenaarioissa on rajattomasti tilaa itsensä kehittämiseen, ja voimme toivottaa jokaisen tervetulleeksi paitsi mahdollisuutena laajentaa horisonttiamme myös myös porttina avata muita sydämen puolia. Itsensä toteuttaminen on seurausta tämän lähestymistavan noudattamisesta, kun ongelmia ei nähdä enää esteenä; ne ovat "vettä" myllylle. Vastaamme haasteisiin, testaamme iloisesti taitojamme ja etsimme yhä vaativampia kokeita testataksemme ja kehittääksemme niitä. Todellista tutkimusta on tapahduttava sekä kokemuksen ulkoisella että sisäisellä ulottuvuudella koko kapasiteettimme voimalla. Salainen minä paljastuu vain rohkeuden ja tunteiden synkissä syvyyksissä. Tämän toimintatavan sitkeä noudattaminen johtaa meidät hyvin oivaltavaan käsitykseen ihmisistä ja heidän olemisen ja tekemisen motiiveistaan. Pystymme tunkeutumaan ihmisen motiivin ja "maskin" keskeiseen ytimeen. Taipumus eskapismiin on olemassa – katsomme niin syvälle omaan ainutlaatuiseen universumiimme, että voimme eksyä ja tulla maallisista asioista piittaamattomiksi. Jonkin aikaa tämä on hyväksyttävää – silti sen ei saa antaa muuttua elämänpoluksi. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset