keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#213

Päivän Saabinen symboli#213 on Harjannostajaiset. Symbolin avainsana on AVULIAISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏3. asteessa (2° - 3°). Yhteytemme muihin on syvällinen ja muokkaa kohtaloamme. Yhteistyö.


Rakennusvaihe


Olosuhteiden on oltava oikeat, jotta voimme yksilöinä sopeutua kiinteisiin yhteistyön malleihin. Tällainen syvällinen tunne-energian, ajan ja huomion investointi vaatii suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, koska se vaikuttaa väistämättä tulevaisuuteemme. Yksilöllinen toteutus on täysin riippuvainen tästä, joten yhteydenpitoa muihin ei pidetä triviaalina ja vähäisenä merkityksenä; se muokkaa kohtaloa. Ihmisen hyöty riippuu enimmäkseen ponnistuksen vahvistumisesta, ja niin usein tällaisen ponnistelun voimistuminen syntyy, kun yhteisen yrittäjyyden henki edistää yksilössä iloa. Myös saavutuksen voima on merkittävästi riippuvainen muiden yhteistoiminnallisen tuen ja käytännön avun hankkimisesta, mistä parhaiten on esimerkkinä yhteisöllinen talonrakentaminen, amerikkalaisten maaseutuyhteisöjen normaali toiminta. Ihmiset ovat yleensä tällaisia; heillä on lannistumaton yhteistyöhenki arjen asioissa, mikä yhdistää heidät vahvaksi selviytymisyksiköksi. Voimme luottaa täysin perheen ja ystävien apuun hätätilanteessa. Tämän näennäisen arkipäiväisen pragmatismin sisällä on kätkettynä todella henkinen puoli. Alistamme henkilökohtaiset mieltymykset ja agendat kokonaisuuden suuremman edun mukaiseksi, jotta tällaisen toiminnan aikana syntyy yhteinen yhtenäisyyden tunne. (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset