tiistai 24. lokakuuta 2023

Saabinen symboli#212

Päivän Saabinen symboli#212 on Rikkoutunut hajuvesipullo, josta leviää tuoksua ympäristöön. Symbolin avainsana on LÄPÄISY. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Skorpionin♏2. asteessa (1° - 2°). Jokainen kokemamme hetki on luova itsensä vuodattaminen. Kauan vaalitun asian muisto.


Rikkoutunut hajuvesipullo


Tämä symboli rikkoutuneesta hajuvesipullosta on samanlainen kuin perhosen kotelo, joka räjähtää auki. Joillekin tämä saattaa näyttää tragedialta – silti meidän on muistettava isompi kuva. Meillä on sisällämme jotain arvokkaampaa, joka voi tunkeutua maailmaan vain, kun avaamme säiliömme. Jokaisella ihmisellä on merkki jumalallisesta päättäväisyydestä olla merkittävä hinnalla millä hyvänsä. Tämä itseilmaisun peruuttamattomuus on niin kiinteä, että esoteerisemmat henkiset perinteet perustuvat lähes mahdottomaan egon antautumisen tehtävään, joka on suurin kaikista haasteista. Jokaisessa kokemuksessa minän täydellisyys virtaa ulos, ja sen seuraukset leviävät yhä pidemmälle maailmaamme. Jokainen tapahtuma ja vuorovaikutus on siksi luova itsekkyyden vuodatus, joka on täysin uskollinen oikeutetussa kuvauksessaan siitä, keitä ja mitä olemme. Tämä näkyy selkeimmin kriisien aikana ja muina todellisina ongelmina. Siten näytetään vaikutusvoimamme – kuinka vaikutamme toisiin pysyvämmällä tavalla. Kuten ruusulla, kaunein laatumme on tuoksu – hienovarainen vaikutus, joka leviää kaikkialle, sanoimme tai teemme mitä tahansa. Kun elämme äärimmäisen omistautuneena tälle korkeammalle, henkiselle puolellemme, optimoimme vaikuttamisemme kauneuden ja voiman. Voi näyttää siltä, että elämämme astian rikkominen – esimerkiksi hallinnasta luopuminen – uhkaa turvallisuuttamme. Tämä on kuitenkin väärä ja pelottava tulkinta. Mikään niin kova ja joustamaton kuin kiinteä ego ei kestä; sen täytyy särkyä joku päivä. On parempi kohdata tämä varmuus ja käsitellä seurauksia tietoisesti omassa ajassamme. Muussa tapauksessa tuhlaamme elämämme vuotaneen hajuveden tavoin kaikkien resurssien ja mahdollisuuksien älyttömään haaskaamiseen, aina vaarassa ja koskaan toteutumatta. (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset